У Тернополі презентували проєкт на оздоровлення економіки України

У Тернополі презентували проєкт на оздоровлення економіки України

16.10.19 11:35 0 809
Зустріч з офіційними представниками делегації Першого всеукраїнського громадського бізнес-конгресу «Разом – ми можемо все!» з питань презентації міжнародного грантового проєкту «IMTD» «Програма оздоровлення економіки в усіх регіонах України» пройшла в ТОДА у п'ятницю, 11 жовтня. Презентував її Голова Правління СТ «Ай.Ем.Ті.Ді – ІНТЕРНЕШНЛ» Роман Бендас. Також на зустрічі був присутній т.в.о. голови облдержадміністрації Іван Крисак, заступник голови ТОДА Ігор Вонс, представники бізнесу Тернопільщини.

Т.в.о. голови облдержадміністрації Іван Крисак відзначив важливість таких зустрічей.

«Чимало людей проявило зацікавленість шньою презентацією. Це означає, що є чимало перспективних ідей, які потребують фінансової підтримки. Сподіваюся, завдяки спільним напрацюванням Тернопільщина отримає чимало цікавих проектів», - прокоментував Іван Крисак.

У свою чергу представники проєкту «IMTD» «Програма оздоровлення економіки України» розказали про те, як їхня програма допомагає реалізувати та фінансувати бізнес-проєкти від початку зародження ідеї до повноцінного функціонування.

«Нам подають бізнес-ідею, ми розглядаємо її. І якщо висновок по фінансуванню проекту позитивний, то людина, яка починає власну справу, отримує також зарплату до того моменту, поки не налагодить бізнес. Гроші, які надає наша організація - не інвестиція і не кредит. Це благодійні кошти, які ніхто вимагати назад не буде. Потрібно лише звітувати про їхнє використання», - зазначив Роман Бендас.

Про позитиви такої співпраці у режимі скайр-зв'язку розповіла і офіційний посол бренду Оксана Білозір.

«Наша організація спрямована на коаліцію трьох країн: Україна, Молдова і Грузія, де Україна є головною. Наші грантові проєкти спрямовані на стимулювання, розвиток і підтримку малого та середнього бізнесу в Україні. Ми готові співпрацювати і з ОТГ, і з приватними підприємцями», - підкреслила вона.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Ситуація – в нормі»: ...
Наступна новина: Лідер ліберальної партії ...

КОМЕНТАРІ