Що потрібно знати про лайтбокси?

Що потрібно знати про лайтбокси?

16.10.19 10:29 0 4451

З метою прорекламувати свій товар або послуги, сучасні підприємці використовують велику кількість інструментів. Лайтбокси або світлові короби є найефективнішими з них. Лайтбокси можна побачити в торгових центрах, на дахах і фасадах. Компаній, спеціалізація яких має на увазі виробництво лайтбоксів й інших рекламних інструментів, в Україні досить багато, тому проблем із замовленням такої продукції не виникає. Наприклад, в Києві лайтбокси можна замовити в компанії "Прінт Факторі": https://printfactory.com.ua/svetovye-paneli/.

Які бувають лайтбокси?

Існує велика різноманітність рекламних світлових коробів. Вони виготовляються з різними характеристиками конструкцій та з різних матеріалів. Поділити асортимент таких виробів можна на 3 основні групи:

  1. класичні;
  2. стандартні;
  3. оригінальні.

Найбільш популярні такі моделі світлових коробів:

  • Одно- або двосторонні. Односторонні найчастіше встановлюють на фасадах будівель, а двосторонні вимагають окремого місця для установки.
  • Інтер'єрні. Такі лайтбокси ви напевно бачили в Макдоналдс або інших закладах швидкого харчування. На них показується меню закладу або транслюються короткі рекламні ролики. Дизайн інтер'єрних лайтбоксів повністю відповідає дизайну закладу.
  • Підвісні та підлогові. Вироби такого типу використовують в якості інформаційних стендів або для показу коротких відеороликів.
  • Стандартні. Вони мають просту прямокутну форму, є доступними та довговічними.
  • Фігурні. Вони виготовляються по спец-замовленню для того, щоб підвищити впізнаваність бренду.
  • Обертові. Цей вид лайтбоксів коштує досить дорого, проте він затребуваний, оскільки привертає більше уваги, ніж статична стандартна модель.

Переваги лайтбоксів:

  • Економічно вигідніші, в порівнянні з друком роздавальних матеріалів. На перший погляд замовлення, установка та обслуговування лайтбоксу обходяться дорожче, ніж друк пачки листівок. Однак на ділі, світловий короб довговічний та його обслуговування обходиться в рази дешевше, ніж розробка макета, друк матеріалів, пошук і наймання промоутерів. Крім того, установка лайтбоксу дає 100 % гарантію того, що вашу рекламу побачать і запам'ятають, а не викинуть в найближчу урну, навіть не ознайомившись з вмістом.
  • Можна міняти рекламу. Лицьова частина лайтбоксу дозволяє легко замінити зображення або панель. Це дуже зручно в тому випадку, якщо ви оновили асортимент або хочете прорекламувати нову послугу або товар. Крім того, лайтбокс розташований в багатолюдному місці можна вигідно здати в оренду.
  • Швидке виготовлення та великий вибір варіантів. Застосування сучасних технологій дозволяє в лічені дні виконати навіть дуже складне замовлення.

Неодоліки лайтбоксів:

  • З часом лампи освітлення потребують заміни.
  • На лайтбоксі дуже швидко накопичується пил і бруд.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ