Майбутнє комерційної нерухомості в найближчі десять років – прогноз Сергія Кучера

Майбутнє комерційної нерухомості в найближчі десять років – прогноз Сергія Кучера

16.10.19 10:43 0 6978

Серед українських покупців нерухомості спостерігається стабільне зростання інтересу до квартир. Незважаючи на серйозні відмінності від традиційних квартир, вони стають все більш популярними за цілою низкою причин. Про це не з чуток знає Сергій Кучер – генеральний директор Edelburg Development – лідера серед будівельників комфортних ЖК.

Експертна оцінка споживчого попиту

Квартири у житлових комплексах Києва, що набирають популярність, на початку 2019 року припадало всього 2.3% від загальної маси пропозицій столичного ринку нерухомості. Сьогодні цей показник у черговий раз зріс. Українці поступово розуміють вигоду покупки нового житла від Edelburg Development, ціни якого якщо і перевищують стандартні пропозиції, то незначно. Натомість же покупець отримує квартиру в новому будинку, яку можна заздалегідь підібрати та обставити за смаком.

Спираючись на фактичний попит, пропозиції на ринку квартир сформувалися таким чином:

  • 82 % квартир у Києві представлені у класі "комфорт";
  • 18 % квартир – клас "бізнес";
  • Частка в 67 % припадає на однокімнатні квартири;
  • Двокімнатна нерухомість "захопила" 25 % від загальної маси.

Така поточна ситуація на столичному ринку якісного житла. Але Сергій Кучер – генеральний директор Edelburg Development впевнений, що вже через кілька років ситуація зміниться. Фахівці Edelburg Development прогнозують, що всього через 5, максимум 7 років ми станемо свідками стрімкого зростання інтересу до квартир.

Інвестиції в майбутнє для успішних людей

Покупці квартир від Edelburg Development представлені в абсолютній більшості людьми, які вміють бачити перспективи. Збереження заощаджень – одна з найбільш актуальних причин, за якими в цей вид нерухомості вкладаються гроші. Сергій Кучер нагадує, що теперішні ціни на квадратний метр дуже доступні тільки тому, що для більшості українців дана категорія житла є новинкою. Іноземні сімейні пари, яких також вже чимало серед клієнтів компанії, заздалегідь купують квартири та цілі поверхи, як для себе, так і з метою їх здачі в оренду.

При цьому головним стримуючим фактором при покупці вже готових квартир в житловому комплексі для іноземців стає наявність ремонту та закінчений мебльований простір. У Edelburg Development є професійна команда, яка здатна надати всі необхідні послуги, але встигнути всюди, на жаль, вони не можуть. Проблема часом надто "стандартної", нехай і інноваційної обробки для іноземців стає приводом подумати про незакінчений варіант, щоб внести свої побажання в процесі.

В цілому ж ситуація з іноземним попитом йде дуже добре. І в цьому є певна проблема, вважає Сергій Кучер. Київські квартири Edelburg Development – дуже хороше вкладення і на перспективу, і для власного проживання. Сьогодні вартість квартир досить лояльна, плюс компанія регулярно пропонує дисконт в рамках тієї чи іншої акції. Але нерозуміння українським покупцем переваг квартир призводить до того, що вони "розходяться" між ріелторами та іноземцями.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Charities Aid Foundation: ...

КОМЕНТАРІ