Смартфон з функцією Power Bank: як вибрати?

Смартфон з функцією Power Bank: як вибрати?

16.10.19 14:04 0 3627

Діяльність сучасної людини пов'язана з активною взаємодією з партнерами та колегами, вирішенням питань, які інколи вимагають оперативної відповіді. У нашому телефоні є маса номерів, за якими ми дзвонимо щодня, часом — по кілька разів на день. У звичку ввійшло постійне спілкування з рідними та близькими, де на першому плані — контроль дитини, здоров'я літніх членів сім'ї, спілкування з родичами, які живуть в іншому місті та глибинці. Не на останньому місці — послуги та вигідні покупки, які робляться в інтернеті.

Для підтримки активного способу життя потрібен смартфон з потужним акумулятором, який здатний залишатися в робочому стані хоча б протягом доби. Це неодмінна умова, на яку звертають увагу виробники та покупці. Однак все частіше користувачі вважають за краще купити телефон з Power Bank, який має потужну батарею, щоб зарядити гаджети з невеликою енергоємністю, наприклад, ЕКШН-камери, плеєри або планшети. Купуючи такий смартфон, власник назавжди може забути про покупку портативних акумуляторів для кожного окремого девайса.

Power Bank або, простіше кажучи, «розетка в кишені», стане в пригоді й у далекому поході або багатоденній екскурсії, і в межах міста, якщо у Вас немає часу на підзарядку пристроїв від стаціонарної мережі. Далі, ми розглянемо як вибрати телефон с функцією Power Bank та одного з яскравих представників таких девайсів - Sigma mobile X-style 31 Power.

Як вибрати телефони з Power Bank?

Вибирати такий телефон потрібно керуючись докладним описом і технічними характеристиками кожної моделі:

  • габарити та вага;
  • вид і матеріали корпусу;
  • колір;
  • тип і розширення екрана, кут огляду;
  • процесор;
  • об'єм оперативної пам'яті, можливість використання TF card;
  • діапазон зв'язку та підтримка систем позиціювання;
  • місткість акумулятору;
  • потужність і розширення камер (и);
  • можливість прослуховування ФМ-станцій;
  • список підтримуваних програм
  • додаткові опції та можливості;
  • наявність таких опцій, як: NFS, дактилоскопічний датчик або сканер розпізнавання обличчя, які суттєво спрощують життя власника.

Sigma mobile X-style 31 Power - кнопковий телефон з дуже місткісним акумулятором

Але далеко не всім людям подобаються смарфони. Є також і чимало фанатів старих кнопкових телефонів. Якщо ви один із них та шукайте кнопковий телефон з потужним акумулятором, тоді Sigma mobile X-style 31 Power - це те що вам потрібно. Це телефон с функцією Power Bank, з яким ви зможете поділитися зарядом свого акумулятора з іншими пристроями, наприклад фотоапаратом, плеєром або будь-яким іншим пристроєм, що можна заряджати через USB порт.

Але потужна батарея в Sigma mobile X-style 31 Power - це не єдина перевага цього телефону. Окрім того. він також оснащений:

  1. двома слотами під SIM-карти;
  2. місцем під карту пам'яті до 32 ГБ;
  3. камерою 0,3 Мп зі спалахом;
  4. великим дисплеєм 2,8 дюйма;
  5. FM радіо, яке працює без навушників.

В цілому телефон володіє повним функціоналом, який притаманний усім сучасним кнопковим телефонам, плюс батареєю збільшеної потужності, що дозволяє "тримати в тонусі" інші ваші девайси, яким знадобилась підзарядка.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Число жертв тайфуну ...
Наступна новина: ЄС продовжив санкції проти ...

КОМЕНТАРІ