Розпродаж країни задешево і прискорено,як планують «Зе-...»,- це все,що завгодно,але тільки не реформи

Розпродаж країни задешево і прискорено,як планують «Зе-...»,- це все,що завгодно,але тільки не реформи

17.10.19 22:41 0 2967

«Україна, на жаль, як і раніше буде агресивно-репресивною державою, в якій найжорстокішим чином буде пригнічується будь-яке інакомислення. Можливо, злегка вгамуються шалену русофобію радикалів - неонацистів з неофашистами, і все», - розмірковує в статті «Україна репресивна. Була і буде - "зеленій" владі це вигідно», політичний оглядач Володимир Скачко. До речі, на сайті https://ukranews.com/publication/2736-ze-rasprodazha-k-chemu-privedet-bezdumnaya-politika-v-otnoshenii-strategicheskih-predpriyatij є ще одна точка зору на "Зе-розпродаж".

Журналіст намагається проаналізувати діяльність влади, яку Зеленський монополізував в одних руках: «...і «зеленій» владі потрібно отримати дешевий російський газ напередодні зими. Так потрафити Заходу, який, розігруючи українську карту, в протистоянні з Китаєм хоче роздобути на свою сторону Росію. Але і це ще не факт. Якщо у Заходу не зростеться з Росією і він, як раніше Петру Порошенко, дасть і президенту Володимиру Зеленському команду «фас!», а потім вкаже на північний схід, то все дуже швидко повернеться на круги своя. Тому що, крім зазначених вище причин, є ще одна важлива, без якої владі Зеленського дуже швидко настане повноцінний «кирдик». Без відмашки з Вашингтона МВФ може не дати нових кредитів для перекредитування старих боргів перед Фондом, і тоді Україну чекають не обіцяні прискорені реформи "в турбо режимі", а загроза повноцінного дефолту. І колективний похід влади на міжнародну фінансову паперть з простягнутими руками та ногами. Туди, де вже поневіряються в пошуках рабської праці мільйони простих українців».

Мовчазна згода громадян України, на думку автора, нинішній команді сьогодні теж на руку. Причому, така форма підтримки цієї одностайності як репресії, повинна забезпечити мовчання українців в найближчій перспективі.

«Новий президент говорить, що вся повнота влади йому потрібна, нібито, для прискорення реформ, але коли не вийде з реформами, а всіх незадоволених притиснуть, то задушене суспільство й нарікати не зможе. Дешево та сердито виходить. Але ж, швидше за все, нічого не вийде. Тому що розпродаж країни задешево та прискореними темпами, як планує «зе-команда», - це все, що завгодно, але тільки не реформи. Хоча з філософської точки зору й вбивство, перехід чого-небудь в інший стан - це теж «реформа», перетворення. І можливо, Зеленського хтось саме так і обдурив, підміняючи поняття та змушуючи говорити про кардинальні зміни», - переконаний Скачко.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ