Тернопілля: харчовиків області привітали з прийдешнім професійним святом

Тернопілля: харчовиків області привітали з прийдешнім професійним святом

18.10.19 08:47 0 741
Напередодні Дня працівника харчової промисловості, 16 жовтня в облдержадміністрації привітали кращих працівників цієї галузі. До присутніх з вітальним словом звернулися т.в.о. голови Тернопільської ОДА Іван Крисак та директора департаменту агропромислового розвитку ТОДА Володимир Стахів.

«Приємно відзначити, що на Тернопільщині відкриваються нові підприємства, приходять нові інвестори. Завдяки цьому все більше наших краян мають змогу працювати тут, адже кількість робочих місць зростає. Менші підприємства мають брати приклад з більших та успішніших і з кожним роком все більше розвиватися. Тож дякую усім вам, адже своєю роботою ви докладаєте зусилля для розвитку нашого краю», - зазначив він.

Кращих працівників харчової промисловості нагородили дипломами Міністерства аграрної політики та продовольства України, грамотами обласної державної адміністрації та департаменту агропромислового розвитку ТОДА.

Довідково

День працівників харчової промисловості було встановлено у 1966 році і він святкується у третю неділю жовтня. Відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента України № 714/95 від 8 серпня 1995 року.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1977496262353949

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Укрзалізниця» планує ...
Наступна новина: 35 людей загинули в ДТП у ...

КОМЕНТАРІ