Як вибрати картонну упаковку для фаст-фуду?

Як вибрати картонну упаковку для фаст-фуду?

18.10.19 22:54 0 2177

Ви займаєтеся продажем їжі швидкого приготування, але не знаєте, як правильно підібрати для неї упаковку? Тоді продовжуйте читати. Далі, ми розглянемо як це правильно зробити і яким вимогам повинна відповідати якісна упаковка. Ну а розповість нам про це співробітник компанії Box4food, яка безпосередньо займається виробництвом упаковки для фаст фуду в Києві.

Вчимося правильно підбирати упаковку для фаст фуду

Перед кожним господарем кафе і ресторану завжди гостро стоїть питання про те, як правильно запакувати приготовану страву. Наприклад, для китайської локшини дуже важливо дотримуватися свіжості та температурного режиму. Саме тому, потрібно ретельно підбирати упаковку для фаст-фуд, оскільки неякісний матеріал може не тільки зіпсувати смак, але навіть зробити блюдо шкідливим. Для виробництва якісної упаковки повинні використовуватися матеріали, які не виділяють отруйних речовин і є безпечними для людини.

Все більше поширилася думка про відмову в ресторанах і кафе від пластикової упаковки. Вони не тільки не дуже підходять для їжі, але також їх складно утилізувати, що несе шкоду навколишньому середовищу. У зв'язку з цим постає питання про те, якою ж має бути ідеальна тара, наприклад, для дитячих обідів? Звичайно, упаковка повинна бути з паперу та картону, оскільки ці матеріали екологічно чисті й не несуть шкоди.

Звичайно ж, відразу потрібно враховувати, що не кожен матеріал підійде для створення подібної тари. Картон повинен пройти особливу обробку за стандартами ISO 9001. В якості основи також можуть бути обрані гофра, пергамент та інші схожі матеріали за своїм складом. Цього буде достатньо, щоб надати тарі необхідної форми, кольору, а також нанести спеціальну картинку для рекламних цілей.

Пам'ятайте: якщо пропонуєте клієнтам гарячу продукцію, то, наприклад, упаковка для гамбургерів повинна всередині мати додатковий прошарок фольги. Це потрібно для збереження потрібної температури.

Якими характеристиками повинна володіти якісна упаковка для фаст-фуду?

Кожна тара повинна відповідати певним санітарно-гігієнічним вимогам через безпосереднього контакту з харчовими продуктами. Варто розглянути всі характеристики, до яких повинні прагнути виробники продукції:

  • Максимальна зручність при використанні.
  • Міцність.
  • Вологостійкість.
  • Зовнішня привабливість.
  • Здатність утримувати форму, зберігати температури страви та її первісний вигляд.

Варто ще пам'ятати, що розміри закладів швидкого харчування можуть бути різними. Але незалежно від цього важливо, щоб закуплена упаковка могла бути компактно складена та не займала багато місця. Це дозволяє істотно економити простір в умовах затишного маленького кафе або вуличного кіоску.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ