У Лондоні умовно засудили онука Назарбаєва: він укусив поліцейського

У Лондоні умовно засудили онука Назарбаєва: він укусив поліцейського

19.10.19 08:16 0 961
Онук першого президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва засуджений до умовного терміну за напад на поліцейського в Лондоні. 30-річному Айсултану Назарбаєву треба відбути півторарічний випробувальний термін, виплатити штраф, виконати громадські роботи тривалістю 140 годин і продовжити лікування від наркозалежності, повідомляє Бі-бі-сі.

У червні 2019 року онук Назарбаєва створив надзвичайну ситуацію в одному з лондонських готелів, погрожуючи накласти на себе руки. Адміністрація викликала поліцію. Незабаром схожий інцидент повторився в лондонській квартирі дівчини на ім'я Ксенія Шевельова. Вона заявила, що не знає Назарбаєва.

У третьому інциденті Назарбаєв проник через дах на балкон іншої жінки. Викликаний поліцейський під час затримання був укушений за руку. Подробиці цього інциденту зняті на відеореєстратор.

Адвокат в інтерв'ю Бі-бі-сі сказав, що задоволений вироком і що його підзахисний з моменту затримання «пройшов величезний шлях і тепер зовсім інша людина, що стала на шлях виправлення».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Уперше в історії: двоє ...

КОМЕНТАРІ