18 жовтня — Європейський день боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня — Європейський день боротьби з торгівлею людьми

22.10.19 11:53 0 1426
Управлінням сім'ї та молоді спільно з ТМЖК «Відродження нації» за сприяння Мжнародної організації «Кампанія -21» проведено Всесвітню щорічну акцію „Walk for Freedom/Хода за свободу” з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. Головна мета акції— показати суспільству, що в сучасному світі й досі існує торгівля людьми.

#WalkForFreedom — акція, що спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

Цей захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить вже чотири роки поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві. Минулого року до акції приєдналося 400 міст в 50 країнах світу.

Європейський день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

До участі в акації були залучені представники суб'єктів національного механізму взаємодії, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми в області, а саме управління освіти і науки, охорони здоров'я, служби у справах дітей, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, центрів зайнятості, працівники відділу по боротьбі зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, Управління державної міграційної служби України в Тернопільській області, громадські організації, студентська молодь.

Під час акції були розповсюджено матеріали, що містять інформацію про те, що таке торгівля людьми та які її види, як захистити себе від потрапляння в ситуації торгівлі людьми, куди звертатися по допомогу постраждалим від цього ганебного явища.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Легалізація грального ...
Наступна новина: У Тернополі на декількох ...

КОМЕНТАРІ