Весільні подарунки: що потрібно знати?

Весільні подарунки: що потрібно знати?

22.10.19 21:01 0 1487

Весільний подарунок — дуже особливий. Він призначений не одній людині, а подружжю. Саме тому, перед покупкою подарунка (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://souvenir-trade.com.ua/g19435762-svadebnye-suveniry) слід детальніше ознайомитися з умовами життя, роботи або навчання нареченого та нареченої, з їх потребами та інтересами. Звичайно, вирішити всі їх проблеми ви не зможете. Але і примножувати їх не треба!

Можна взяти на озброєння раціональний підхід: молодята заздалегідь складають список бажаних речей, а друзі, гості, родичі вибирають та дарують посильні за ціною подарунки. Це дозволить уникнути дублювання сувенірів і отримання чого-небудь абсолютно непотрібного та небажаного. Це може здатися комусь надто вже заорганізованою, бездушною та нудною справою. Але щодо подарунків до весілля такий підхід просто ідеальний.

Щоб купити цінний подарунок, можна скооперуватися. В результаті у молодих буде те, що на перших порах принесе найбільшу користь. І це завдяки вам, дорогі друзі та родичі! Якщо такого списку немає — не біда! Далі, ми розглянемо список завжди доречних подарунків.

Самі доречні весільні подарунки:

  • Книгу багато хто вважає самим нейтральним подарунком, хоча в ній укладено більше індивідуальності, ніж в керамічній вазі або краватці. Даруючи книгу, потрібно знати, якою літературою цікавиться той, кому вона призначена. На весілля багато наречених мріють отримати велику кулінарну книгу, щоб поповнити свою колекцію смачних рецептів. Багато майбутніх господинь раді енциклопедій по сімейному господарству. Головне, щоб у великій гарній книзі, крім барвистих ілюстрацій, було багато практичних порад. Чи робити в ній дарчий напис чи ні? Це дуже індивідуально. Цінно, коли напис не банальний, а несе в собі певний сенс. Іноді буває до речі й цитата з самої книги.
  • Можна подарувати: письмове приладдя, духи, курцям — трубку, мундштук, портсигар, попільничку і т. д.; вироби з кришталю, срібла, шкіри (гаманці, записники, шкатулки й т. д.); кераміку, металеві вироби (свічники, настінні пластини, тарілки, вази, брошки й т. д.). З найбільш цінних подарунків можна назвати твори образотворчого мистецтва: картини, гравюри, акварелі, мініатюри, унікальні видання книг і т. д.
  • Якщо ви до подарунка берете посвячення, воно повинно бути скромним. Іноді можна бачити прикріплену до рами велику срібну пластинку з гравіюванням, де вказано, кому, від кого і з якого приводу зроблений подарунок. Якщо ви хочете зробити посвячення, прикріпіть пластинку з тильного боку картини. На портфелі та гаманці подібна пластинка також повинна знаходитися на внутрішній стороні.
  • В наше раціональне століття можна робити та грошові подарунки. Зараз ця — форма дуже популярна. Грошовий подарунок повинен бути неодмінно в конверті. Самі, конверти не підписують, але вручають нареченому особисто в руки з добрими побажаннями. До конверта з грошима зазвичай додається маленький знак уваги або сюрприз: коробка цукерок або квіти.
  • Часто на весіллях практикується обхід всіх гостей з тацею. Займаються цим свідки під керівництвом тамади. Гостю пропонують випити чарку горілки, виголосити тост і покласти гроші (конверт, подарунок) на тацю. Таким чином обходять весь стіл. Цей звичай таїть в собі кілька делікатних моментів, які можуть зіпсувати настрій вашим гостям, а потім і вам! Адже хтось уже вручив вам подарунок...
  • Якщо вас запросили на вірменське весілля, то найкращий подарунок — золоті прикраси. Подарунки дарують при вході молодих в зал, де буде застілля. До речі, гроші, які кидають вгору під час танцю, йдуть в фонд музикантів.
  • Якщо ви запрошені тільки на офіційну частину та не є близьким другом молодих, доречно подарувати букет.
  • Часом допомогу в організації весілля — оповіщення гостей, складання меню, виклик машини й т. д. — кращий подарунок майбутньому подружжю.
  • Красиво упакуйте свій подарунок. І пам'ятайте, що перш за все він повинен сподобатися молодим і бути їм корисний.
  • Ну а якщо майбутні молодята багаті та у них все є? Тоді можна подарувати якусь дрібничку для двох з прихованим натяком або дотепним підписом або влаштувати розіграш. Наприклад, заздалегідь акуратно склеюєте паперові гроші скотчем (тільки краї), потім під веселу музику витягуєте ваш «довгий долар» і обмотує ним молодят. Успіх гарантований!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Рибальські вудилища: ...
Наступна новина: Який вид друку на футболках ...

КОМЕНТАРІ