Чому і в яку криптовалюту варто інвестувати?

Чому і в яку криптовалюту варто інвестувати?

22.10.19 22:08 0 2915

Репутація цифрової валюти досягає все нових висот, зростає і довіра користувачів. Цьому сприяє:

  • Розширення масштабів застосування криптовалюти, в тому числі й на державному рівні.
  • Ринок інвестування збагачується новими гравцями з Китаю та Індії. Країни та приватні компанії починають шукати кошти, що не належать до політичної ситуації.
  • Найбільші інтернет-магазини сьогодні приймають біткоїни, що дозволяє валюті розвиватися й далі в стрімкому темпі.
  • Підвищується доступність цифрової валюти й завдяки установці вуличних криптоматів для проведення платежів.
  • Успіх криптовалюти пов'язаний ще і з застосуванням нових інструментів для зберігання коштів та розвитком майнінга.

Як прогнозують фахівці вартість криптовалюти буде лише рости. Однак можливі періоди «застою», коли позиції мінятися не будуть, або час некритичного падіння. Варто враховувати й той факт, що довгострокові вкладення від року приносять більшу вигоду інвестору та практично ніколи не прогорають, тоді як при тимчасовому зниженні котирувань короткострокові вкладення є зовсім невигідними.

Отже, в довгостроковій перспективі при наявності досить великої суми грошей, інвестування в криптовалюту абсолютно точно є вигідною справою, але, навіть маючи зовсім скромну суму вільних грошей в розмірі $ 500-1000, можна грамотно вкласти та заробити додаткові кошти. Важливо оцінити ризики, вибрати правильну криптовалюту та придбати її через надійний сервіс наприклад, Cashout.biz. Ну а далі, ми безпосередньо розглянемо криптовалюти, в які варто вкласти свої гроші.

В яку криптовалюту краще інвестувати?

Вивчення поточних котирувань криптовалюта — головне завдання інвестора. Враховувати потрібно ще і надійність «цифрового золота». В даний момент можна з легкістю потрапити в складну ситуацію з фейковий валютами, які більше схожі на фінансову піраміду. Перевіреними криптовалютами є:

  1. Bitcoin. Це одна з найбільш ліквідних криптовалют. Інвестори за час вкладання коштів отримали понад 120 % річних. Особливо це стосується тривалих вкладень від 5 років. Звичайно, вклавши кошти у 2012 році можна було б отримати фантастичну вигоду сьогодні.
  2. Ethereum. Він показує стабільний розвиток з моменту створення. З бонусів для користувачів — це можливість самостійного генерування блокчейн-додатків для проведення фінансових операцій. Перевага криптовалюти полягає у відсутності посередницьких компаній, це зменшує небезпеку крадіжки вкладеної суми грошей. Користувачі Ethereum також мають можливість створення казино, букмекерських контор. У майбутньому за прогнозами експертів криптовалюта чекає зростання в 10 разів.
  3. Monero. Її головна перевага перед іншими криптовалютами — це анонімність користувачів і проведених транзакцій. Але є й негативні сторони: валюта дуже популярна на чорному ринку, бо перекази коштів не можуть бути відстежені правоохоронними органами та іншими особами.
  4. Ripple. Це ідеальна криптовалюта для венчурних операцій, оскільки комісія за проведення платежів мінімальна, а швидкість практично миттєва.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ