Переваги автомобілів марки Renault

Переваги автомобілів марки Renault

22.10.19 22:40 0 1609

Одним з найбільш надійних і популярних виробників автомобілів є автоконцерн Рено. Французькі авто завжди відрізнялися масою переваг. Вже не одне десятиліття саме Рено б'є рекорди з продажу в багатьох європейських країнах. У чому ж переваги автомобілів даної марки? Нумо розберімося, ну а допоможе нам в цьому співробітник компанії ТОВ "АКТИВ МОТОРС" - офіційного сервісу Renault в Києві.

Основні плюси автомобілів Рено:

  • Відмінний дизайн. Більшість моделей Рено відрізняються стильним і оригінальним дизайном. Тонкі лінії поєднуються з гострими кутами, а блискучий метал з тонованими елементами. Саме через свій елегантний та привабливий зовнішній вигляд автомобілі Рено такі популярні серед представниць прекрасної статі.
  • Якість кузова. Кузов всіх моделей Renault відрізняється підвищеною стійкістю до корозії. Цього ефекту творці машини домоглися за допомогою його ретельної та якісної обробки. Метал не вимагає додаткової зачистки та ремонту, і навіть через роки пробігу кузов залишиться в первісному вигляді.
  • Доступність. Автомобілі даного концерну мають ціну, яка дозволяє придбати одну з моделей навіть власникам з середнім рівнем доходу. Погодьтеся, не так часто побачиш на авторинку автомобіль, який поєднав в собі дві таких діаметральні якості, як доступність та надійність.
  • Висока гідравліка. Ця риса забезпечує неймовірно легке керування автомобілем і його міцне зчеплення з дорогою. Витривала підвіска Рено дозволяє безперешкодно їздити навіть по бездоріжжю та дорогах з безліччю вибоїн. Варто відзначити, що підвіска Renault виконана з якісного металу, який також стійкий до іржі та залишається в початковому стані довгі роки.
  • Місткість. Попри мініатюрність та акуратність кузова, Рено відрізняється місткістю. Багажник автомобіля досить просторий та дозволяє перевозити великі вантажі без втрати простору в салоні.
  • Оснащення. Всі автомобілі марки Renault відрізняються сучасною та якісною комплектацією — починаючи від оббивки пасажирських сидінь та водійського крісла, і закінчуючи кондиціонером, електро пакетом, сигналізацією й підігрівом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Измельчитель древесины: ...

КОМЕНТАРІ