Сергій Надал привітав учнів та педагогів Тернопільської школи №17 з нагоди 45-річчя закладу

Сергій Надал привітав учнів та педагогів Тернопільської школи №17 з нагоди 45-річчя закладу

23.10.19 10:37 0 1346
22 жовтня у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов відсвяткували 45-ту річницю від дня створення закладу.

З нагоди свята в актовій залі школи відбулися урочистості за участі вчителів, учнів, батьків, випускників та педагогів-ветеранів. Привітав учнівсько-педагогічний колектив школи та нагородив подяками і цінними подарунками міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Мені особливо приємно вітати вас та перебувати у своїй рідній школі, яка дала мені цінні знання та вірних друзів. І за це я висловлюю щирі слова подяки своїм вчителям, - наголосив Сергій Надал. – Я з гордістю можу сказати, що школа №17, яка спеціалізується на вивченні німецької мови, є однією з кращих в Тернополі. Окрім того, школа має доброго партнера у Німеччині, завдяки чому представляє Тернопіль та Україну у Європі і реалізовує хорошу міжнародну співпрацю. А, найголовніше, що тут виховуються не лише освічені та всебічно розвинені особитості, а й справжні патріоти та захисники України. І саме тому школа з гордістю носить ім’я нашого видатного земляка Володимира Вихруща».

Очільник Тернополя подякував усім, хто стояв біля витоків створення школи №17, вчителям і ветеранам педагогічної праці та побажав здоров’я, терпіння, творчих здобутків та світлого майбутнього.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Москві відновить ...
Наступна новина: Путін нагородив ...

КОМЕНТАРІ