Путін нагородив слідчого,який веде справу фонду Навального і протестів у Москві

Путін нагородив слідчого,який веде справу фонду Навального і протестів у Москві

23.10.19 10:41 0 1294
Президент Росії Володимир Путін нагородив медаллю ордена «За заслуги перед Вітчизною» першого ступеня слідчого, який очолює слідчу групу у так званій «московській справі» про протести в Москві 27 липня, а також веде справу Фонду боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального.

В указі, опублікованому на порталі правової інформації, сказано, що Рустам Габдулін – старший слідчий з особливих справ при голові Слідчого комітету Росії – нагороджений «за заслуги в зміцненні законності, захисті прав і інтересів громадян, багаторічну сумлінну працю».

Рустам Габдулін також очолює групу у справі про пожежу в кемеровському торговому центрі «Зимова вишня», під час якої загинули 60 людей. Раніше він керував слідством у «Болотній справі» – про події на Болотній площі в Москві 6 травня 2012 року, які влада Росії характеризувала як «масові заворушення».

Масову неузгоджену акцію протесту 27 липня цього року теж розслідують як «масові заворушення». При цьому з більшості підозрюваних звинувачення в заворушеннях зняли, а з декількох осіб звинувачення зняли повністю. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ