Як вибрати сейф для зброї?

Як вибрати сейф для зброї?

23.10.19 22:12 0 1960

У разі якщо ви надумаєте купити зброю або ж вона у вас вже є, надзвичайно важливо ще придбати сейф для цієї зброї. Це потрібно не лише тільки для гарантування захищеності оточуючих людей та ваших дітей, але, що ще важливо, і для оборони від злодійства. При придбанні сейфа для зброї, який захищає від крадіжок, вам рекомендується брати до уваги невелику кількість значущих чинників. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник компанії «Паритет-К»: https://griffonsafes.com.ua/Sejfy-oruzhejnye, яка безпосередньо їх виготовляє та реалізує в Україні.

Поради щодо вибору сейфа для зброї:

  • Переконайтеся, що сейф для зброї можна міцно прикрутити до підлоги. Найвагоміше для викрадача, який прагне розкрити сейф, — це час, внаслідок цього основна маса злодіїв намагатимуться вивезти сейф на потрібну їм місцевість, де у них буде безліч часу, для того щоб його розкрити.
  • Принципово, щоб сейф для зброї був забезпечений сигналізацією. Основна маса збройових сейфів забезпечується автоматичною системою сигналізації, вона включається невідкладно, як тільки-но хтось захоче його відкрити. У разі якщо викрадач захоче зламати сейф, сигналізація дасть про себе знати, що надасть на лиходія серйозний психологічний пресинг. Це, цілком ймовірно, відлякає його від крадіжки. У разі якщо ваш сейф міцно фіксований болтами, а також є сигналізація — ви забезпечуєте подвійний захист.
  • Замок вашого сейфа обов'язково має бути захищеним, тому що викрадачі будуть висвердлювати замок, щоб відкрити двері. Майже всі виробники сейфів для зброї використовують неординарні методи оборони внутрішнього механізму замка. Один з цих захисних приладів - 2 товсті металеві пластини з пластом залізних кульок між ними. Коли свердло доходить шару кульок, воно почне з'їжджати та не дасть дрилі просуватися далі. До іншої методики оборони відносяться кутові пластинки, які ушкоджують свердло і не дають йому дійти до механізму замка.
  • Переконайтеся, що збройовий сейф містить блокіратор (прилад, який знову закриє дверцята сейфу, в разі якщо їх зламають).
  • Віддавати перевагу сейфам, в яких є суттєва товщина металу по всьому корпусу, а не лише на дверях. Товщина метала, зобов'язана бути понад 3,5 мм. Є велика кількість виробників сейфів, що виробляють збройові сейфи з товстими дверима, але вузьким корпусом. Переконайтеся, що бічні сторони сейфа для зброї, а також його нижня та верхня частина володіють необхідною товщиною й міцністю.
  • У високоякісному сейфі має бути як найменше зварних швів. Умілий викрадач не стане витрачати свій час, намагаючись пробратися в збройовий сейф через замок, він почне обстежувати, де листи металу були зварені разом. Зварні шви не повинні бути видимі.
  • Беззахисні петлі ще один невигадливий метод потрапити всередину сейфа. Саме тому, вони мають знаходитись на внутрішній стороні. У разі якщо петлі легко та просто зруйнувати або ж спиляти, двері сейфа можуть бути розкриті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Різновид сівалок і їх ...
Наступна новина: Какие есть типы будильников?

КОМЕНТАРІ