Прокуратура скерувала до суду обвинувачення щодо підозрюваного у нападі на Dzidzio

Прокуратура скерувала до суду обвинувачення щодо підозрюваного у нападі на Dzidzio

24.10.19 09:26 0 724
Київська місцева прокуратурою №7 скерувала до суду обвинувальний акт за обвинуваченням 24-річного громадянина Росії у завданні «з хуліганських спонукань» тілесних ушкоджень артисту Dzidzio, повідомила пресслужба прокуратури.

«Тривалий час зловмисники переховувались від органів досудового розслідування. Однак, за результатами оперативно-розшукових заході, в місце перебування одного з підозрюваних було встановлено. На обвинувальний акт відносно зловмисника за ч. 2 ст. 296 КК України скеровано до Подільського районного суду м. Києва для розгляду по суті. За вчинене йому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років», – йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, місце перебування інших осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, встановлюється.

28 грудня минулого року у центрі Києва невідомі побили співака й актора Михайла Хому, відомого за сценічним псевдо Dzidzio. Інцидент стався біля будівлі однієї з радіостанцій, нападники втекли. Пізніше виявилося, що це громадяни іноземної держави. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Після початку операції ...
Наступна новина: Гонконг офіційно відкликав ...

КОМЕНТАРІ