Справа про імпічмент Трампа: свідчення посла Тейлора називають «вибуховими» і «переламними»

Справа про імпічмент Трампа: свідчення посла Тейлора називають «вибуховими» і «переламними»

24.10.19 12:18 0 1357
Тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, який 22 жовтня дає свідчення у Конгресі в розслідуванні справи щодо можливого імпічменту президента Дональда Трампа, у вступній промові заявив, що в Трампа пов'язували надання допомоги Україні з проведенням там розслідування щодо політичних опонентів президента. Про це повідомляють американські видання The New York Times і The Washington Post із посиланням на вступну промову Тейлора на закритих слуханнях трьох комітетів Палати представників.

Як повідомляє «Голос Америки», окремі законодавці-демократи заявляють, що свідчення тимчасово повіреного США в Україні Вільяма Тейлора створюють додаткові проблеми для президента США Дональда Трампа.

Конгресмен-демократ Стівен Лінч заявив, що свідчення Тейлора стали «переламними», а вступна заява Тейлора викликала вигуки здивування серед присутніх.

«Це переламні свідчення. Я думаю, що вони можуть все пришвидшити. Я думаю, що ми можемо отримати більше відповідей, ніж нових запитань», – цитує Лінча журналіст Шимон Прокупець.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ