США: партнери Джуліані не визнали себе винними в незаконному лобіюванні

США: партнери Джуліані не визнали себе винними в незаконному лобіюванні

25.10.19 13:29 0 2207
Двоє бізнесменів з колишнього Радянського Союзу, пов'язані із особистим адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані, не визнали себе винними за звинуваченнями в незаконному лобіюванні. Своє ставлення до висунутих звинувачень уродженець України Лев Парнас і народжений у Білорусі Ігор Фруман висловили 23 жовтня у федеральному суді в Мангеттені.

«Про мене та мою родину було сказано багато брехливих речей», – сказав Парнас після судового засідання. Фруман із журналістами не розмовляв.

Прокуратура Мангеттена США заявила 10 жовтня, що Парнас і Фруман були затримані в міжнародному аеропорту Вашингтона. Прокурори стверджують, що ці двоє громадян США робили пожертви, лобіюючи американських політиків з метою відправити у відставку тодішню посла США в Україні Марі Йованович.

Джуліані, який улітку, приблизно в той же час, вів переговори з українськими чиновниками щодо розслідування діяльності в Україні сина потенційного опонента Трампа Джо Байдена, сказав, що нічого не знає про незаконні пожертви своїх знайомих.

Раніше цього місяця прокуратура штату Нью-Йорк висунула звинувачення чотирьом американцям у змові з метою залучення коштів бізнесмена з Росії на фінансування виборчої кампанії президента США Дональда Трампа. У документах, оприлюднених у суді, йдеться про Лева Парнаса, Ігоря Фрумана, а також Андрія Кукушкіна та Дейвіда Коррейю.

Вихідці з колишнього СРСР Парнас і Фруман є партнерами особистого юриста Трампа Рудольфа Джуліані. За даними американських ЗМІ, саме Фруман і Парнас допомагали Джуліані вибудувати справу проти Гантера Байдена, сина основного суперника Трампа на президентських виборах Джо Байдена. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Іспанії проходить ...
Наступна новина: На Мальдівах затримали ...

КОМЕНТАРІ