Світлодіодні світильники - кращий вибір для стель з гіпсокартону

Світлодіодні світильники - кращий вибір для стель з гіпсокартону

25.10.19 14:39 0 3335

Правильно підібрані світильники для підвісних стель з гіпсокартону здатні візуально збільшити простір, зробити його затишнішим і більш вишуканим.

Освітлення кімнат буває таких видів:

  • основним;
  • декоративним;
  • додатковим.

Завдяки поєднанню відразу декількох видів освітлювальних електроприладів можна досягти ефекту денного світла — найбільш безпечного для зору.

Чому для стель з гіпсокартону варто вибрати LED світильники?

При монтажі світильника в гіпсокартон краще використовувати лампи, які не виділяють тепла. Лампи розжарювання для гіпсокартонного листа погано підходять, бо вони сильно нагріваються в процесі роботи та можуть пошкодити делікатну обробку.

Найчастіше в гіпсокартонних стелях використовуються точкові світлодіодні (LED) світильники, які мають такі переваги:

  • Невелика вага. Подивись витримає вагу декількох точкових світильників без деформації підвісу.
  • Довговічність та простота обслуговування. Такі світильники прослужить понад 10 років без ремонту та обслуговування. Якщо один світлодіод перегорить, це ніяк не вплине на якість освітлення.
  • Енергоефективність та економічність. Світильники точкові в гіпсокартон споживають в процесі роботи від 3 до 72 Вт. Вони в 10 разів економніші звичайних лампочок розжарювання.
  • Стійкість до вібрацій. Підвісний каркас з часом розхитується і механічний вплив на освітлювальні прилади збільшується. Завдяки монолітній конструкції та відсутності запасних частин точкові світлодіодні світильники витримують великі навантаження.

Вбудовані точкові світильники в гіпсокартон використовуються в якості основного освітлення, встановлюючи групами на стелю, стіни, підлогу або як додаткове освітлення — для підсвічування окремих зон. Дизайнери ж рекомендують перед установкою нових точкових світильників в гіпсокартон продумати всю майбутню систему освітлення. В одній кімнаті можна використовувати до 2-3 видів різних за стилем приладів і ламп.

Де можна купити світлодіодні світильники для гіпсокартонних стель?

Якщо вам потрібні якісні світлодіодні світильники для гіпсокартону, тоді інтернет-магазин https://alkiv.ua/ - це місце де ви їх може придбати за доступною ціною. В асортименті даного магазину представлений величезний вибір моделей різних стилів, форм, розмірів, дизайну та технічних характеристик. А якщо ви не будете знати що вибрати, консультанти з радістю порекомендують вам модель, яка буде підходити для вашого інтер'єру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: На рахунках союзників ...
Наступна новина: Білий дім відмовиться від ...

КОМЕНТАРІ