Сучасні способи прочищення каналізації

Сучасні способи прочищення каналізації

25.10.19 19:35 0 2929

В трубопровід постійно потрапляє різного роду бруд. Це може значно знизити його функціональність. Щоб виправити це, потрібно провести очищення каналізації. З незначним засміченням впоратися можна й самостійно, але іноді, більш вигідним рішенням буде звернутися до послуг фахівців. До речі, якщо ви з Києва та не знаєте як прочистити труби СанСанич вам в допомогу! Спеціалісти даної компанії допоможуть вам впоратись навіть з самим складним засміченням і відновлять нормальну роботу вашого трубопроводу.

Професійні способи очищення трубопроводу

Існує безліч способів позбутися від засмічення в каналізаційних трубах. Для очищення самостійно можна застосувати вантуз, розчин з содою або спеціальний трос. Але нерідко утворюються й більш значні засмічення в системі каналізації. І за допомогою звичайних методів з ними не впоратися. У разі, якщо домашні способи не приносять плодів, то слід звернутися за допомогою до фахівців, які мають у своєму розпорядженні обладнанням, призначеним для цих цілей. До професійних методів очищення каналізації відносяться:

  • Гідродинамічний. Він — найефективніший з відомих способів очищення каналізації. Щоб застосувати цей метод на практиці, потрібне спеціальне обладнання з компресором. В даному випадку очищення труб здійснюється потужними струменями води. Перевагами даної технології є ефективність, простота та безпека.
  • Термічний. На відміну від попереднього способу, в даному випадку в трубопровід заливається не звичайна вода, а окріп. Завдяки термічному методу можна майже повністю очистити труби + видалити жир, який в'ївся. Але даний метод протипоказаний для труб з пластику.
  • Механічний. Предком механічного методу є звичайний трос, про який говорилося вище. Але тут мається на увазі використання спеціального обладнання для очищення каналізаційної мережі. Даний спосіб особливо ефективний при наявності в трубах мулових покладів, щебеню, піску, будівельного сміття.
  • Хімічний. Професійне очищення за допомогою хімічних препаратів проводиться таким же чином, як і очищення содою в домашніх умовах. Тільки, в даному випадку, фахівці використовують спеціальні хімічні засоби. Також, при виконанні даних робіт необхідно думати про безпеку. Цей метод можна застосовувати для чавунних і пластикових труб, але не для сталевих.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У Бразилії тисячі ...
Наступна новина: Мед — універсальні ліки ...

КОМЕНТАРІ