Мед — універсальні ліки проти усіх хвороб та найкращі ласощі

Мед — універсальні ліки проти усіх хвороб та найкращі ласощі

26.10.19 14:56 0 4283

Усі люди час від часу люблять поласувати чимось солоденьким. Однак вживання солодкого не рекомендують стоматологи та дієтологи, вважаючи його шкідливим. З ними важко посперечатися. Але все ж є один продукт із цієї групи, вживання якого, навпаки, є корисним. Ви запитаєте: "І що ж це за продукт?". Звісно ж, це мед! Далі, ми поговоримо чому кожній людині варто включити його у свій раціон. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://dimmedu.com.ua/, в якому безпосередньо його можна придбати за доступною ціною.

Чому варто вживати мед

В останні 20 років людство серйозно переглядає своє ставлення до їжі та все більше усвідомлює, що тільки створені природою продукти забезпечують наш організм максимумом користі. Більш того, деякі з «дарів природи» помітно покращують здоров'я людини. Це підтверджено науковими дослідженнями, і тому гасло «Зробіть вашу їжу ліками» все частіше звучить з вуст медиків, серйозно стурбованих здоров'ям майбутніх поколінь. До таких унікальних продуктів належить і мед, витіснений з нашого раціону цукром. Про мед ми зазвичай згадуємо, коли болить горло, та й то не завжди.

Останнім часом багато людей найчастіше віддають перевагу розрекламованим пігулкам або мікстурі. Всі вони швидко діють, але часто мають побічні ефекти. Найкращим вихід із цієї ситуації є лікування медом. Якщо щодня приймати мед з горіхами, то можна не тільки зміцнити опірність нашого організму до різних хвороб, позбутися зайвих кілограмів, а й ні багато ні мало збільшити тривалість свого життя. Ще стародавні греки знали про це і називали мед чарівним еліксиром, що продовжує життя.

А цариця Клеопатра використовувала мед для того, щоб її шкіра виглядала молодою, а фігура була стрункою. Цікаво, що сучасні вчені підтверджують цілющі властивості меду, але до сих пір не розібралися до кінця в його складній формулі та постійно відкривають все нові й нові сфери застосування цієї унікальної речовини.

Ще недавно дієтологи виключали мед з раціону охочих схуднути, а сьогодні їм навпаки рекомендують «медову» дієту: невелика кількість нежирного м'яса, сир, овочі та фрукти й 300 грамів меду в день (мед слід їсти тільки з фруктами або водою та окремо від іншої їжі).

Крем-мед — кращих ласощів не придумаєш!

Ідея створення крем-меду народилася як здорова альтернатива традиційним варення та джему. Виробникам хотілося навчитися так заготовлювати фрукти та ягоди, щоб вони повністю зберігали свій свіжий смак і корисні властивості протягом довгої зими.

Під час заморозки багато вітамінів, смак і структура ягід губляться, тому вони відмовилися від цієї затії. Сушка теж проблеми не вирішувала — багато ягід в сушеному вигляді стають занадто жорсткими та кислими. Просто заливати ягоди медом, виявилося, теж не найкращою ідеєю — отримуючи навіть зовсім трохи вологи від ягід, мед починав швидко псуватися.

Тоді спробували пров'ялювати ягоди при кімнатній температурі та збивати їх разом з медом до однорідної пастоподібної консистенції. І нарешті Еврика! Результат перевершив всі очікування — був отриманий незрівнянний ніжний крем зі смаком свіжих ягід та ароматом запашного меду.

І головне: він не втрачає свою чудову структуру і добре зберігається навіть на столі. Окрім ягідного є ще й горіховий, трав'яний та імбирний крем-мед.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ