Тернополянам виплачуватимуть Премії імені Володимира Лучаківського

Тернополянам виплачуватимуть Премії імені Володимира Лучаківського

28.10.19 08:10 0 693
Цьогоріч до Дня місцевого самоврядування у Тернополі вручатимуть Премії імені Володимира Лучаківського. Відповідне положення про присудження Премії та склад організаційного комітету затвердили на засіданні 39-ої сесії Тернопільської міської ради.

Згідно з положенням, щорічне вручення грошової премії у розмірі 10 тис. грн відбуватиметься у трьох номінаціях: «Майбутнє створюється », «Формування позитивного іміджу міста» та «Культурно-мистецькі, наукові та інноваційні досягнення».

«Рішення було прийняте з метою вшанування пам’яті першого українського бургомістра Тернополя Володимира Лучаківського і відзначення тернополян, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу міста», - зазначив Сергій Надал.

Пропозиції щодо кандидатів на здобуття Премії подаються в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради (бульв. Т.Шевченка, 1) не пізніше 7 листопада поточного року керівниками вищих навчальних закладів міста, засобів масової інформації, громадських організацій та галузевих спілок, установ, підприємств та організацій.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Херсонській облраді ...
Наступна новина: У 5 містах України ...

КОМЕНТАРІ