До 10 років позбавлення волі загрожує жителю Рівного,який організував контрабанду наркотичних засобів в Україну

До 10 років позбавлення волі загрожує жителю Рівного,який організував контрабанду наркотичних засобів в Україну

31.10.19 12:01 0 2168
За результатами процесуального керівництва прокуратури Рівненської області співробітниками Управління Служби безпеки в Рівненській області викритий 21-річний мешканець обласного центру, який налагодив механізм систематичного, контрабандного постачання в Україну особливо небезпечних наркотичних засобів, які зловмисник замовляв у країнах Європи, використовуючи мережу інтернет. Наркотики поставлялись в Україну з приховуванням від митного контролю у міжнародних поштових відправленнях, в яких маскувались, з метою унеможливлення їх відшукання.

На разі задокументовано два епізоди протиправної діяльності, встановлено, що наркотичні засоби надходили на замовлення рівнянина з Королівства Нідерландів і Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Під час обшуку, проведеного на підставі дозволу слідчого судді, в помешканні зловмисника виявлена та вилучена інформація щодо замовлення останнім наркотичних засобів. Окрім того, у зловмисника виявлено та вилучено наркотичні засоби, отримані ним в одному з поштових відділень міста Рівного.

За погодженням із процесуальним прокурором даній особі оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 305 КК України (контрабанда наркотичних засобів, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб).

На даний час слідчими органів безпеки проводяться слідчі дії у кримінальному провадженні. До суду внесені клопотання, погоджені із прокуратурою, про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту, а також арешту майна останнього, яке є речовими доказами у кримінальному провадженні.

За вчинення інкримінованого злочину зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Днями ДБР вкаже,хто ...
Наступна новина: Угорщина наклала вето на ...

КОМЕНТАРІ