3 переваги використання SSL-сертифіката

3 переваги використання SSL-сертифіката

31.10.19 22:04 0 2601

Питання безпеки завжди турбувало користувачів Інтернету. Протягом довгого часу Всесвітня павутина вважалася цифровим диким заходом: кожна людина повинна була піклуватися про себе, і було дуже мало варіантів, які гарантують безпечний доступ. Але з появою SSL-захисту багато що змінилося. SSL-сертифікат гарантує, що ваш веб-трафік, як вхідний, так і вихідний, захищений від будь-яких загроз безпеці. Отже, користувачі SSL отримують широкий спектр переваг, які детально розглядаються в цій статті. До речі, придбати даний сертифікат можна на сайті: https://fozzy.com/ru/ssl.shtml.

Що таке SSL?

Secure Sockets Layer (рівень захищених cокетів) - це протокол забезпечення безпеки, який використовує сучасний метод шифрування для отримання і відправлення конфіденційної інформації через Інтернет. Він працює шляхом створення захищеного каналу між браузером користувача та сайтом, який користувач збирається відвідати. Будь-яка інформація відправлена по цьому каналу шифрується з одного боку і розшифровується одержувачем на іншій стороні. Таким чином, якщо навіть хтось зможе заволодіти цією інформацією, він не зможе її розшифрувати.

Включити такий захист на сайті можна шляхом придбання та установки SSL-сертифіката. Браузер визначає сертифікат і дає знати, що поточне з'єднання буде зашифровано. Користувачеві легко дізнатися сайт з включеною SSL-захистом по маленькому замочку перед URL сайту в адресному рядку браузера. Ще, сайти, на які встановлено SSL-сертифікат можна дізнатися по префіксу https замість http в адресі ресурсу.

Переваги SSL

Як було сказано раніше, використання SSL може бути дуже вигідним як для кінцевого користувача, так і для власника сайту. В останні кілька років користувачі стали більше усвідомлювати важливість інтернет-безпеки, а це значить, що використання SSL може виявитися дуже вигідним для будь-якого сучасного сайту:

  • Безпека. Компанії розуміють тенденцію зростання обізнаності користувачів в питаннях конфіденційності. Тому, природно, вони хочуть, щоб їхні клієнти знали, що вони знаходяться під захистом. SSL - це надійний спосіб підтвердити, наскільки безпечна ваша платформа. Це особливо актуально для сайтів електронної комерції, бізнес-модель яких заснована на використанні високо конфіденційної інформації, такої як дані кредитної картки. Стандарти PCI (Payment Card Industry) вимагають, щоб онлайн-платежі через SSL мали, принаймні, 128-бітове шифрування. Це робить онлайн-транзакції максимально безпечними, що у свою чергу є відмінною рекламою для вашого бренду.
  • Шифрування інформації. Основним стимулом для використання SSL-захисту є його надійне надання безпеки. SSL гарантує, що кожен пакет даних, обмін якими відбувається між браузером користувача та сайтом з підтримкою SSL, захищений найсучаснішими методами шифрування. Це означає, що в разі, якщо небажана сторона перехоплює дані, корисна інформація має "нечитаний" вид, оскільки вона зашифрована.
  • Google любить сайти, які використовують SSL. Деякі компанії витрачають багато коштів на SEO (Search Engine Optimization), не розуміючи, що просте включення SSL може дати їх сайту підвищення рейтингу в Пошуку Google. Так, при інших рівних умовах сайт, на якому встановлений SSL-сертифікат, буде оцінений вище в рейтингах пошуку Google, ніж той, який не має його.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества ...
Наступна новина: Переваги лікування ...

КОМЕНТАРІ