Світлодіодні світильники та їх застосування

Світлодіодні світильники та їх застосування

01.11.19 13:59 0 5800

Світлодіодні світильники вже давно стали одним з найпопулярніших джерел освітлення. Сфера їх застосування дуже різноманітна. Такі світильники широко застосовуються для створення декоративного підсвічування, при оформленні рекламних об'єктів, для ландшафтного та архітектурного освітлення. Вони особливо популярні там, де потрібна велика кількість освітлювальних приладів, і при цьому важливим чинником є економія електроенергії.

Світлодіодні світильники мають високу яскравість та міцність, тому ідеально підходять для освітлення будівель і будь-яких споруд. В основі їх виробництва лежать сучасні передові технології, які дозволяють досягти високої продуктивності та забезпечити неперевершену довговічність освітлювальних приладів. Далі, ми детальніше розглянемо сферу їх застосування та основні переваги. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://ledfactor.ua/, в якому їх безпосередньо можна придбати.

Область застосування світлодіодних прожекторів:

  • підсвічування будівель, будинків й інших об'єктів ЖКГ;
  • освітлення пішохідних переходів;
  • освітлення мостів і тунелів;
  • організація аварійного енергоощадного освітлення;
  • освітлення об'єктів, що охороняються;
  • підсвічування вітрин і вивісок торгових центрів / магазинів;
  • підсвічування рекламних щитів і банерів.

Переваги застосування світлодіодних світильників:

  • Оригінальне рішення задач освітлення. М'яке світло та широка колірна гамма світлодіодних світильників відкриває широкі можливості перед дизайнерами інтер'єру та екстер'єру.
  • Економічність. Наприклад, вуличний LED світильник споживає приблизно в 10 разів менше електричної енергії, ніж лампа розжарювання тієї ж потужності.
  • Високий ступінь захисту. Це дає можливість використовувати LED світильник для вуличного освітлення. Світлодіодні прожектори для вуличного освітлення мають гарний захист від попадання в них води, пилу або бруду (IP54...IP68), а також кліматичного виконання, що дозволяє працювати в температурному діапазоні до -50 ... +50 0 С.
  • Довговічність та надійність. Довгий термін служби даних світлодіодних прожекторів (середній ресурс роботи світлодіодів до 10 років при нормальних умовах роботи) дозволяє не замислюватися про щомісячну заміну ламп і знизити витрати на їх обслуговування.

Висновки

Численні переваги світлодіодних прожекторів перед традиційними джерелами світла, роблять їх найбільш перспективними для застосування нині. Яскравим підтвердженням цього можуть служити постійно висхідні позиції світлодіодних світильників й інших приладів світлодіодного освітлення на ринку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему вам стоит купить ...
Наступна новина: Міжкімнатні двері: як ...

КОМЕНТАРІ