Торгова марка Вayris

Торгова марка Вayris

01.11.19 21:38 0 3324

ТМ Вayris отримала дуже широке поширення на західній Україні, так як історично склалося, що здавна там поширені конструкції з натуральної деревини. Побудовано багато котеджів, альтанок та гостьових будиночків. За всіма виробами з натурального дерева потрібен постійний і якісний догляд. Потрібно періодично обробляти поверхню просоченням від цвілі і грибка, а також можна декорувати різними відтінками лаку. У компанії Вayris є дуже широка лінійка спеціалізованих засобів по догляду за поверхнею з натуральної деревини.

Сьогодні дуже поширені лаки для внутрішніх і зовнішніх робіт на основі акрилової фарби. Вони відрізняються хорошим поглинанням в матеріал і захистом від ультрафіолету. Також ці лаки надають стійкий колір, зберігаючи при цьому природну текстуру дерева, еластичні, швидковисихаючі, мають незначний нерізкий запах, безпечні для людей, рослин і тварин.

Найбільш популярними товарами ТМ «Вayris» є:

  • «Біозахисний засіб Вayris». Це дуже концентрований засіб з додаванням зеленого пігменту для того, що б легше було побачити непокриті ділянки. Він так само призначений для боротьби з пліснявими грибками і комахами. Застосовується в основному для обробки кроквяної системи, а також для застосування зовні (паркани, ворота, вагонка та ін.).
  • «Борамон протигрибковий». Він застосовується для обробки оштукатурених стін і дерев'яних елементів. Основні функції «Борамона» - знищує цвілеві грибки і протистоїть їх появи, містить в собі біоцидами новітнього покоління, що дозволяє отримати кращу біологічну ефективність, не містить в собі важких металів і хлору не виробляє шкідливих викидів в атмосферу.
  • Фарба для шиферу, бетонних, цегляних основ і оцинковки. Вона має безліч унікальних високотехнологічних властивостей. Фарба створює захисну плівку, яка забезпечує довговічну експлуатацію покриття і надає естетичний вигляд будівель. Завдяки властивості «рідкого пластику» покриття дуже стійке до температурних перепадів температури від -35 до + 50 0 С. Фарба має колірну палітру самих затребуваних квітів - темно-зелений, бордовий, коричневий, сірий.
  • Акриловий гідрофобний засіб «Дельфін». Він призначений для захисту бетонних, цегляних, керамічних, штукатурних поверхонь, природного каменю, шиферу та черепиці. Плівкотвірна рідина «ефект мокрого каменю» рекомендується для обробки цоколів і фасадів, бетонних підлог, цегляних фасадів і огорож. Забезпечує захист від миючих засобів, надає невеликий блиск, зменшує поява висолів, підвищує морозостійкість поверхні і забезпечує водовідштовхувальний ефект.
  • Пластифікатор «Вayris». Це універсальна добавка для віх видів бетону (армованого і неармованного), розчинів і сухих будівельних сумішей. Застосовується для влаштування стяжок, монолітного будівництва, кладок і інших видів будівельних робіт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Міжкімнатні двері: як ...
Наступна новина: Про баскетбольну команду СК ...

КОМЕНТАРІ