Про баскетбольну команду СК

Про баскетбольну команду СК "Прометей" заговорила вся Україна

02.11.19 11:00 0 5544

Популярність чоловічого баскетболу і жіночого волейболу виросла в місті Кам'янському Дніпропетровської області як на дріжджах. Гра спортсменів вражає і вимагає великої майстерності. З'явилися два спортивних колективи, про які фахівці та ЗМІ говорять, як про суперклуби, за ними майбутнє збірних команд країни. У це вірить і президент спортивного клубу «Прометей» Володимир Дубинський, який мріє, що в рідному місті, на базі його дітища будуть формуватися збірні команди України як з баскетболу, так і з волейболу. Бізнесмен і меценат стоїть біля витоків створення команд, які сьогодні займають лідируючі позиції в Чемпіонатах України з баскетболу (чоловіки) та волейболу (жінки).

Спасибі командам, вони дарують незабутні моменти радості від перемоги

Так кажуть жителі промислового міста, де проживає трохи понад 235 тисяч чоловік, вболівальники відвідують домашні щогли дякують баскетболістів СК «Прометей» за успішний старт в Суперлізі України. За команду вболівають і на виїзних баталіях, переглядаючи прямі онлайн відео трансляції. Команда в осінніх матчах порадувала кам'янчан — здобула п'ять перемог у Суперлізі та дві — в Кубку України. І які перемоги? Над чинним чемпіоном країни - «Хіміком», претендентом на золоті медалі нинішньої першості - «Дніпром. І хоча ігрову програму жовтня в чемпіонаті України завершили першою невдачею — поразкою.

Багато хто вже встиг написати, що це перша поразка «Прометея» в історії вищого дивізіону України. «Бути успішним не так складно. Але важко бути виключно успішним». Емоції після поразки приходять і йдуть геть, а перемоги будуть ще попереду. Всі гравці команди хочуть мати можливість підтримувати високу спортивну форму, інтенсивність в іграх, водночас мінімізувати ризик травм. В команду, її наставників — головного тренера «Прометея» Карліса Муйжніекса і тренерів — Дмитра Маркова та Сергія Алфьорова вірять як вболівальники, так і президент СК «Прометей» Володимир Михайлович Дубинський.

Разом ми домоглися цього успіху

Спортивне життя в місті — участь баскетбольної та волейбольної команд в Чемпіонатах України відроджується завдяки меценатству президента СК «Прометей», який фінансує всі витрати клубу. Технічну та організаційну підтримку командам надає керівництво Кам'янського. Відремонтований спорткомплекс «Прометей» на проспекті Аношкіна, 109 став відмінним майданчиком, де проводяться матчі «Прометея» в рамках баскетбольної Суперліги Парі-Матч 2019/2020. У спортивному комплексі проводить домашні ігри української Суперліги та жіноча професійна волейбольна команда СК «Прометей». Підтримати команду приходять усі любителі волейболу, які вірять, що з їхнього рідного міста два суперклубу вже в цьому сезоні будуть боротися за призи в Євролізі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Торгова марка Вayris
Наступна новина: "Атем" - якісна і доступна ...

КОМЕНТАРІ