Напередодні професійного свята у Тернополі привітали та нагородили працівників соціальної сфери

Напередодні професійного свята у Тернополі привітали та нагородили працівників соціальної сфери

02.11.19 12:35 0 523
Напередодні відзначення Дня працівників соціальної сфери, очільник Тернополя Сергій Надал привітав усіх тих, хто піклується про людей похилого віку, інвалідів, дітей-сиріт, ветеранів війни і праці, безробітних, малозабезпечених і багатодітних сімей.

З нагоди професійного свята міський голова також вручив подяки та цінні подарунки найкращим соціальним працівникам міста.

«День працівника соціальної сфери – це свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя і робить добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Всі Ви даєте людям надію на краще, вчасно подаючи руку допомоги тим, хто цього потребує, - наголосив Сергій Надал. - Без самовідданості і професійності кожного з Вас, без почуття відповідальності за справу неможливе повсякденне життя нашої країни, нашого міста. А після початку військової агресії Росії, ви гідно виконуєте ще одну святу місію – соціальний захист захисників України – наших ветеранів. Низький Вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Бажаю Вам і вашим родинам міцного здоров’я, гарного настрою, щастя та благополуччя».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Засуджений у Криму ...

КОМЕНТАРІ