"Атем" - якісна і доступна керамічна плитка в Україні

02.11.19 11:26 0 5692

Плитка Bonny ТМ "Атем" сьогодні є одним з найбільш якісних і доступних керамічних матеріалів для оздоблення стін і підлоги в Україні. Даний бренд вважається лідером вітчизняного ринку виробництва будівельної продукції цього типу. Вона відрізняється відповідністю не тільки стандартам багатьох країн СНД, а і Європи. Кахельна плитка Bonny має масу переваг і позитивних якостей, внаслідок чого вона стала популярною серед покупців по всій країні.

Особливості компанії "Атем"

Компанія була заснована в 1994 році, але тільки лише через 9 років після цього вона почала виготовляти керамічну плитку. З тої пори продукція, як і сама фірма, отримала масу різноманітних нагород, дипломів і т. д. Вироби компанії були представлені на безлічі виставок і фестивалів, що проводяться, як в Україні, так і за кордоном. Плитка "Атем" знайшла визнання перш за все внаслідок того, що її виробництво повністю йде в ногу з часом, відповідаючи всім новітнім технологіям, які розробляються у світі. З кожним роком компанія Атем розширює лінію свого виробництва, оскільки попит на її продукцію постійно зростає. Наслідком цього стало також збільшення асортименту продукції, що виготовляється.

Купити плитку "Атем" можна практично в будь-якому куточку країни. Вартість керамічних виробів компанії є цілком прийнятною для середньостатистичного покупця, що здійснює ремонт своєї квартири або ж будинку. Пов'язано це насамперед з тим, що виробництво має власні кар'єри з піском, що забезпечують низьку собівартість плитки.

Переваги плитки ТМ "Атем"

Керамічна плитка Bonny ТМ "Атем" відрізняється безліччю різноманітних переваг і позитивних якостей, які вигідно її виділяють серед багатьох інших брендів. Це стосується не тільки дизайну, над яким працює ціла команда фахівців, а й експлуатаційних якостей товару. Так, керамічна плитка даного бренду має наступні переваги:

  • Величезний вибір.
  • Довговічність та надійність.
  • Тільки унікальний, оригінальний та красивий дизайн.
  • Відповідність українським і європейським стандартам якості.
  • Доступна вартість, внаслідок чого покупку матеріалу може собі дозволити практично кожен.
  • Наявність кахлю для підлог, стін, ванної, кухні, офісів, фасадів, цоколів і т. д.
  • Її можна придбати в усіх містах України без винятку.
  • Плитка для ванної Атем відрізняється підвищеною стійкістю до дії вологи.
  • Поверхневий шар плитки для ванної кімнати стійкий до впливу агресивних середовищ.
  • Підвищена стійкість до різноманітних механічних впливів.

Висновки

Якщо вам потрібна керамічна плитка, яка не відрізняється від продукції европейських компаній якістю, але має доступну вартість, тоді продукція ТМ "Атем" - це те, що вам потрібно!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ