Контемпорарі для дітей: що потрібно знати?

Контемпорарі для дітей: що потрібно знати?

02.11.19 22:07 0 5139

Контемпорарі є сучасним стилем танцю, який досі знаходиться на стадії пошуку виразних форм. Це поєднання танцювальних методик з західного, східного мистецтв руху. Головне в цьому стіл — самовираження. Майже у всіх танцювальних школах і студіях викладають цей напрямок танцю. Причому заняття проводяться як для дітей, так і для дорослих. Якщо ви бажаєте прищепити дитині любов до красивих рухів, розвинути творче начало, тоді рекомендуємо записати її на заняття в дитячу групу у напрямку Контемпорарі. Наприклад, в Києві це можна зробити в танцювальній студії "Art In Motion": artinmotion.com.ua.

Заняття контемпорарі сприяють не тільки розвитку гнучкості та пластичності, а й поліпшенню фізичної форми. За допомогою уроків танців дитина навчиться рухатися більш плавно та витончено. У цьому стилі танців відсутні будь-які рамки. Єдині обмеження — індивідуальні здібності кожного танцюриста. За рахунок цього кожен танцівник зможе домогтися блискучого результату, навіть не володіючи особливими навичками.

До того ж не має значення і досвід в інших стилях — в цьому немає нагальної потреби. Найголовніше — старання і прагнення дитини. Високий темп цього стилю має на увазі високу напругу всіх груп м'язів, включаючи ті, які не задіяні у звичайному житті. Тому, навчання контемпорарі має чітко виражений тренувальний ефект, який дозволяє поліпшити загальний стан організму і фізичного розвитку.

Віддаючи дитину на контемпорарі, батькам потрібно пам'ятати:

  • Перше, що потрібно врахувати — стан здоров'я вашої дитини. Значний темп тренувань може бути неприпустимий і навіть може призвести до травм. Важкі травми рідко трапляються, але не слід виключати ризики.
  • Крім того, потрібно враховувати бажання самої дитини. Запитайте, чим би вона хотіла займатися. Потрібно розуміти, що стиль Контемпорарі — це не просто набір завчених поз, а справжнісінький ритм життя, філософія рухів. Якщо дитина впирається і не хоче йти на заняття по даному виду танців — то віддайте її на уроки по іншому напрямку.
  • Форма для занять по контемп повинна бути комфортною та не повинна заважати руху юного танцюриста. Для занять підійдуть: легінси, топ, купальник, шорти, футболка. Головна перевага цих речей — вони забезпечують повну свободу рухів. В якості взуття підійдуть шкарпетки або балетки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У Перській затоці ввели ...
Наступна новина: Вибираємо службу таксі: ...

КОМЕНТАРІ