Вибираємо службу таксі: головні критерії

Вибираємо службу таксі: головні критерії

02.11.19 22:23 0 4721

Сучасна людина в умовах великого міста повинна бути оперативним. Тому таксі — це не розкіш, а скоріше необхідність. Добре, що служб таксі досить багато і можна вибрати ту, яка буде максимально відповідати вимогам і побажанням. Наприклад, в Мукачево — це Fresh Taxi. Ну а далі, ми безпосередньо розглянемо основні критерії вибору.

Автопарк

Гарна служба таксі має великий автопарк, в якому представлені автомобілі різного класу. Тому клієнт має можливість вибрати машину, яка буде підходити під його конкретну ситуацію. Якщо потрібен автомобіль на кожен день, щоб швидко добиратися до офісу, то підходить стандарт. А якщо потрібно ефектно з'явиться на якомусь заході або справити враження на ділового партнера — авто бізнес-класу.

Способи замовлення автомобіля

У сучасному світі виклик таксі можна здійснити не тільки за номером телефону. Великі компанії, які йдуть в ногу з часом, і вже давно випустили додатки для смартфонів. Маючи доступ до Інтернету, можна швидко викликати машину, відстежувати її місце розташування, поставити оцінку водієві та багато іншого.

Автомобіль

Машина може багато розповісти про якість обслуговування служби таксі. Незалежно від її класу, будь то економ або бізнес, вона повинна відповідати наступним вимогам:

  • відсутність зовнішнього бруду;
  • відсутність серйозних пошкоджень, наприклад пом'ятий кузов або розбите скло;
  • охайний салон без сміття.

Саме в такій машині пасажиру буде комфортно пересуватися по місту.

Професіоналізм оператора

Оцінити якість обслуговування та рівень компанії можна всього за кілька хвилин. Для цього достатньо поспілкуватися з оператором служби. Він повинен бути ввічливим і привітним, оперативно реагувати на запит клієнта. Якщо ж співробітник служби поводиться грубо і непрофесійно, то краще не зв'язуватися з такою компанією.

Бонусна система

Великі компанії вже давно радують своїх клієнтів приємними бонусами. Вони, як правило, надходять на рахунок клієнта після кожної поїздки. Надалі ними можна розплачуватися замість грошей.

Час подачі автомобіля

Хороші служби таксі цінують час своїх клієнтів. Саме тому вони подають машини протягом 5-15 хвилин, і попереджають, якщо водій з яких-небудь причин затримується.

Водій

Водій таксі — це обличчя фірми, адже саме з ним в живу спілкується клієнт. Тому він повинен мати пристойний зовнішній вигляд. Під ним мається на увазі охайний та чистий одяг, ввічливе ставлення з клієнтом. Крім того, він повинен уміло вести автомобіль та легко орієнтуватися в місті.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ