У Росії порушили кримінальну справу через відео,де діти ставлять запитання гею

У Росії порушили кримінальну справу через відео,де діти ставлять запитання гею

04.11.19 11:53 0 1126
Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу про насильницькі дії сексуального характеру щодо неповнолітніх через відео, на якому діти ставлять питання гею, повідомляє проєкт «Настоящее время» з посиланням на телеграм-канал правозахисниці Валентини Дехтяренко.

Слідчий комітет підтвердив, що справу порушено через відеоролики, «в яких малолітні і неповнолітні діти розмовляють з дорослими людьми на різні сексуальні теми».

Слідство вважає, що невстановлені люди, які запросили на запис ролика дітей і гея, «проводили бесіди на різні теми розпусного характеру, спрямовані на викликання сексуального збудження у потерпілих, а також на пробудження у них інтересу до сексуальних відносин».

Ролик був опублікований на ютуб-каналі Real Talk, пізніше канал видалили.

Усіх учасників зйомок викликали до поліції, каже Дехтяренко. Матері двох дітей стверджують, що їм погрожували позбавленням батьківських прав, а додому до них приходили з органів опіки.

Запит в МВС з проханням перевірити відео Real Talk у середині вересня написав віцеспікер Державної думи Росії Петро Толстой. На організатора зйомок склали протокол про «пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин серед неповнолітніх».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Росії порушили ...

КОМЕНТАРІ