Що таке парафінотерапія і як її роблять?

Що таке парафінотерапія і як її роблять?

04.11.19 20:56 0 2403

Парафінотерапія — це прекрасна можливість зволоження шкіри, її підживлення спеціальними макро- і мікроелементами, вітамінами. Крім того, це прекрасний спосіб розгладити дрібні зморшки та омолодити шкіру. Результат видно після першої процедури. У процесі її проведення шкіра обробляється скрабом. Це дозволяє знімати змертвілі клітини — верхній шар епідермісу. Після чого всі корисні речовини, які містяться в сироватках, кремах, гелях, масажними легкими рухами вбираються в шкіру. Парафінотерапія для рук дозволяє зберігати молодість дерми без особливих зусиль, а спеціальні засоби (до речі, придбати їх можна в інтернет-магазині https://master-new.com.ua/parafinoterapiya/), в залежності від поставлених завдань дозволяють вирішувати багато проблем. Наприклад, ви можете проводити процедури по ліфтингу або омолодження, а можете зробити акцент на живленні та зволоженні.

Як проводиться процедура?

Після підготовки ванночки в неї опускають руки, що робиться кілька разів. Це дозволяє обволікати руки парафіном, відкривати пори, розігрівати шкіру, що також сприяє швидкому та якісному вбиранню використовуваних кремів. Не забувайте вдягати на руки терморукавички, щоб збільшити за часом цілющу властивість тепла. Ефект тривалого зігрівання шкіри стимулює максимально активну дію всіх косметичних засобів, позбавляючи шкіру від шлаків і токсинів. Після закінчення процедури та зняття рукавиць проводиться ще один масаж. При цьому ви здивуєтеся, наскільки шкіра стала оксамитовою, ніжною та гладенькою.

Необхідно розуміти, що самих кремів дуже мало для отримання таких результатів: вони не зможуть просочити дерму так глибоко. Завдяки тому, що пори на розігрітій шкірі розширюються, активні та живильні речовини проникають в неї максимально глибоко та легко. Саме це дає цілющий результат, одночасно живлячи, зволожуючи та очищаючи дерму максимально ефективно. Парафінотерапія, в першу чергу, дозволяє в повній мірі заповнювати великі втрати вологи, що веде до старіння. В результаті дерма стає пружною. Особливо корисним після зими є ліфтинг. Саме в холодну пору року постійно знімаються та надягають рукавички.

Що варто знати?

Варто відзначити, що лікарі позитивно ставляться до описаної вище процедури. Іноді парафінотерапію призначають при артритах, ортопедичних захворюваннях і відкладеннях солей. До того ж за дією вона нагадує озокеритні-парафінові аплікації. Правда, тут використовуються інші активні речовини. Вони сприяють якісному, швидкому та глибокому проникненню всіх корисних компонентів. При цьому парафін відмінно зігріває суглоби, стимулює відновлення постраждалих тканин і поліпшує кровообіг.

Пам'ятайте, що робити парафінотерапія не можна, якщо на вашій дермі є рани або висип. Також вона заборонена при варикозі, діабеті та підвищеному тиску.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Автомобілі Тойота: самі ...
Наступна новина: Изучение тренда корейской ...

КОМЕНТАРІ