До Дня залізничника в Тернополі відбулися урочисті заходи

До Дня залізничника в Тернополі відбулися урочисті заходи

05.11.19 09:25 0 1114
4 листопада міський голова Сергій Надал взяв участь в урочистих заходах, що відбулися в Тернополі з нагоди Дня залізничника.

Під час свого виступу Сергій Надал привітав працівників та ветеранів залізничної галузі, а також вручив Подяки міського голови і цінні подарунки.

«Для нас, тернополян, залізниця має особливе значення. Від часів Австро-угорської імперії, коли почала розвиватись залізниця в Галичині, Тернопіль набув нового значення як важливий транспортний вузол. Чимало ретро-фотографій, за якими ми дізнаємось історію Тернополя - це фотографії, пов'язані з залізницею, - відзначив Сергій Надал. – Залізниця - це один із найпопулярніших і найдоступніших видів транспорту, надійний і авторитетний перевізник. За активної участі залізничників будуються комфортабельні автошляхи, зводяться сучасні мости, реалізуються масштабні соціальні проєкти. І багато тернополян – справжніх майстрів своєї справи вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій області та всієї України. Вірю, що й надалі ваш досвід і професійна майстерність сприятимуть розвитку транспортного комплексу».

Очільник Тернополя подякував працівникам сфери залізничного транспорту у Тернополі за щоденну сумлінну працю і побажав добра, кар’єрного росту, надійного фінансового забезпечення, натхнення та вдосконалення на обраній ниві.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фільм «Додому» увійшов у ...
Наступна новина: Проросійський кандидат ...

КОМЕНТАРІ