Вибираємо бойлер для квартири та будинку?

Вибираємо бойлер для квартири та будинку?

06.11.19 00:30 0 5493

Вибирати водонагрівач у квартиру або приватний будинок потрібно, в першу чергу, виходячи з місця його майбутньої установки та кількості користувачів. У підборі нагрівача води важливий кожен нюанс і жодна характеристика, не можна залишати поза увагою. Також, слід враховувати і його дизайн, адже приховати в інтер'єрі об'ємний бак ой як не просто. Далі, ми безпосередньо розглянемо який бойлер краще вибрати для квартири, а який для дому. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://infrance.kiev.ua/, в якому безпосередньо можна придбати якісний бойлер за доступною ціною.

Як вибрати бойлер для квартири?

Інтер'єр ванної кімнати у квартирі вітає якнайбільше практичну і компактну сантехніку. Бойлер, який буде встановлений у цій кімнаті, не повинен заважати домочадцям, перешкоджати проходу і доступу до сантехніки, меблів і комунікацій. Серед усіх можливих рішень краще вибрати бойлер з найбільш мінімалістським дизайном:

  • Прямокутні баки. Сучасний стильний дизайн з прямими строгими лініями вивів прямокутні нагрівачі в лідери серед можливих моделей. Вони доречні в хай-тек інтер'єрі, не займають багато місця на відміну від циліндричних, і навіть служать цікавим акцентом в проекті.
  • Slim баки. Якщо ви в замішанні, як вибрати водонагрівач для квартири дуже скромних габаритів, зверніть увагу на моделі формату slim. Це вузькі видовжені баки, які можна монтувати просто в кутку без шкоди стильному ремонту.

Як вибрати бойлер для дому?

Для облаштування великого котеджу або дачного будиночка варто вибрати потужну техніку, яка буде ефективною в постачанні гарячої води. Серед доступних варіантів — бойлер прямого і непрямого нагріву. Перший тип подає воду завдяки роботі ТЕНа всередині бака, а другий працює від центральної опалювальної системи. Бак непрямого нагрівання не перевантажує електропроводку, він продуктивний, економічний, розрахований на кілька точок подачі гарячої води. Це практичний вибір для приватного будинку.

Розраховувати об'єм бойлера непрямого або прямого нагріву потрібно безпосередньо виходячи з потреб власників. У деяких будинках буває по два санвузли, тому бойлер повинен безперебійно виконувати свої функції.

Для дому слід вибирати водонагрівач об'ємом від 150 літрів. У каталогах виробників є й 200 та 300-літрові моделі. Це баки, які монтуються на підлозі, а не підвішують на стіні через їх суттєву вагу і габарити. Вибрати бойлер для приватного будинку по дизайнерському виконанню набагато простіше, ніж для квартири. Якщо простір дозволяє, ви можете організувати невелику нішу з дверцятами, за якими та буде ховатися бак. Це може бути та циліндричний, і прямокутний варіант. Slim бойлер краще для приватного будинку з невеликим поєднаним санвузлом. Витончена форма виглядає стримано, його легко можна встановити в кутку або під стелею.

Окрім того, водонагрівач для приватного будинку можна вибрати не тільки з вертикальною, а й горизонтальною установкою, щоб розмістити велику техніку вище рівня очей і якомога вдаліше вписати її в простір.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Что нужно знать о ...
Наступна новина: «Захар Беркут» Сеітаблаєва ...

КОМЕНТАРІ