У Британії відклали публікацію доповіді про російську загрозу безпеці

У Британії відклали публікацію доповіді про російську загрозу безпеці

06.11.19 12:18 0 1472
Британський уряд відклав публікацію доповіді спецслужб про загрози безпеки, які Росія представляє для Великобританії, до обрання нового парламенту. Про це повідомляє газета The Guardian.

50-сторінковий документ, який був підготовлений за запитом двох комітетів парламенту, передали Кабінету міністрів ще 17 жовтня. Очікувалося, що його опублікують минулого тижня - після того, як з нього приберуть можливу конфіденційну інформацію. Однак цього не сталося, а в понеділок, 4 листопада, представник уряду заявив, що ще не завершено всі формальності, необхідні для публікації доповіді.

При цьому британський парламент вже завтра, 4 листопада, розпустять і знову він збереться тільки в грудні, вже в новому складі, після дострокових виборів 12 грудня. Доповідь не може бути опублікована, коли парламент розпущений.

Глава парламентського комітету з безпеки Домінік Грів заявив, що вельми здивований рішенням не публікувати доповідь до виборів і очікує від прем'єра Боріса Джонсона пояснень. Лідер опозиційних лейбористів Джеремі Корбін раніше заявив, що уряд, ймовірно, щось приховує.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі тимчасово ...
Наступна новина: Інфрачервоний обігрівач ...

КОМЕНТАРІ