Співпрацю литовського та тернопільського бізнесу обговорили під час форуму

Співпрацю литовського та тернопільського бізнесу обговорили під час форуму

06.11.19 09:22 0 989
Дипломатичні стосунки між Тернопільщиною та Литовською Республікою є досить міцними. Про це говорить і наявність у Тернополі почесного консульства Литви, і постійна підтримка цієї країни у покращенні бізнес-клімату нашої області. Литовські представники є частими учасниками різнопланових заходів на Тернопільщині, зокрема традиційного інвестиційного форуму.

У вівторок, 5 листопада, Тернопіль знову приймав гостей із Литви, які виявили бажання взяти участь у бізнес-форумі „Литва-Україна: досвід Європейського Союзу для Тернопільської області”. На захід було запрошено також представників органів виконавчої влади та представників бізнес структур, які хочуть розвивати свою підприємницьку діяльність.

Взяв участь у форумі й голова облдержадміністрації Ігор Сопель.

"Для мене честь приймати таку поважну делегацію. Адже Литва активно долучається до економічних та соціальних проектів у нашій області. Сподіваюся, що в майбутньому виробники нашої області будуть представлені на ринках Литовської Республіки. Думаю, що цей форум стане корисним для усіх учасників», - наголосив голова ТОДА.

Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс подякував очільнику області за те, що він бере участь у форумі та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

"Дружба, яка склалася між нашими країнами дає можливість нам працювати над спільними та успішними проєктами. Представники литовського бізнесу готові ділитися своїм досвідом, пояснювати, розповідати, як тернопільські виробництва можуть виходити на рівень Європейського союзу. Результати нашої зустрічі мають стати поштовхом для розробки ідей та подальшого їхнього втілення", - підкреслив Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс.

Після вступної частини для гостей презентували потенціал Тернопільської області. У свою чергу менеджери та директори литовських компаній розповіли про литовський бізнес, а також відзначили можливості для спільних литовсько-українських проектів. Також відбулася панельна дискусія щодо пошуку нових можливостей для литовсько-українського бізнесу, у якій взяли участь представники обох країн.

Наголосимо, під час форуму було підписано меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Вільнюською торгово-промисловою та ремісничою палатою.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=2016204918483083&__tn__=-UC-R

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Минула ніч у Києві була ...

КОМЕНТАРІ