На вул. Лесі Українки ремонтують тротуар та влаштовують зупинку громадського транспорту

На вул. Лесі Українки ремонтують тротуар та влаштовують зупинку громадського транспорту

08.11.19 12:06 0 579
Паралельно з реконструкцією теплової мережі на вул. Лесі Українки, тут також ведуться роботи з капітального ремонту тротуару та облаштування зупинки громадського транспорту. Зокрема, на частині пішохідної доріжки поблизу котельні та від житлового будинку №10 до будинку №16 роботи уже завершені, а на ділянці від заїзду на територію Управління ДСНС до вул. Довженка - роботи тривають.

«Тротуар на вул. Лесі Українки уже потребував ремонту. І, оскільки, на цій ділянці проводилася заміна теплотраси, під час розкопки траншеї старе асфальтобетонне покриття тротуару було демонтоване, а натомість, влаштоване нове покриття фігурними елементами мощення, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал. – І тепер тротуар на вул. Лесі Українки можна вважати не просто доріжкою, а повноцінним бульваром, адже тут відокремлене місце і для проїзду на велосипеді, і вперше у Тернополі ми використали тактильну плитку для можливості пересування людей з вадами зору».

Очільник Тернополя додає, що цього року передбачено завершити усі заплановані роботи з капітального ремонту тротуару та влаштування зупинки громадського транспорту на вул. Лесі Українки, а наступного року тут роботи продовжаться.

До слова, ремонт тротуару на протилежній сторони вул. Лесі Українки проводився у попередні роки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ