В Тернополі земельна ділянка на вул. Микулинецькій надалі перебуває у власності громади

В Тернополі земельна ділянка на вул. Микулинецькій надалі перебуває у власності громади

08.11.19 14:11 0 843
Днями у окремих ЗМІ з’явилася інформація про земельну ділянку на вул. Микулинецька. Наголошуємо, що ця ділянка перебуває у комунальній власності міста та не передавалася у приватну власність іншим особам.

Тернопільська міська рада надає адміністративні послуги, відповідно до затвердженого реєстру. Однією з цих послуг є рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки», відтак мешканець подав клопотання з повним пакетом документів у Центр надання адміністративних послуг. Згодом рішенням міської ради громадянину було дано дозвіл на розроблення проекту землеустрою за цією адресою.

На підставі вищезазначеного рішення громадянин замовив та розробив проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, відповідно до ст.186-1 Земельного кодексу України, погоджений державним експертом, із присвоєнням кадастрового номера на земельну ділянку та занесення даних на Публічну кадастрову карту.

Проте в процесі погодження проекту землеустрою управлінням містобудування, архітектури та кадастру встановлено обмеження на використання земельної ділянки. Громадянином було подано документи на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, проте, зважаючи на звернення мешканців та обмеження, які встановлені управлінням містобудування, архітектури та кадастру, розгляд проекту рішення було зупинено, а матеріали направлені на довивчення.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Туркменський лікар,який ...
Наступна новина: На місця науковців у 25-у ...

КОМЕНТАРІ