Електрокотел Protherm Скат: основні переваги

Електрокотел Protherm Скат: основні переваги

12.11.19 19:35 0 5193

Котли опалення Protherm Скат виробляються з 1991 року в Чехії (Прага). Пізніше виробничі потужності бренду з'явилися в сусідній Словаччині (м. Скаліца). Одним з ключових продуктів компанії є електричний котел, який чеські конструктори довели до технічної досконалості. Електрокотел Протерм відрізняється надійністю, унікальною для електрокотлів енергоефективністю, високим ступенем експлуатаційної та захисної автоматизації. Завдяки своїм характеристикам електричні водогрійні прилади чеського виробництва користуються незмінним попитом споживачів.

Коштує опалювальне обладнання Протерм, якщо порівнювати з аналогами, дорожче. Однак це не впливає на прагнення багатьох споживачів купити електрокотел Protherm Скат, а все тому, що відгуки говорять про повну відсутність проблем з обладнанням під час експлуатації, економічності, зручною та зрозумілою системою автоматизації та управління. Електричні котли Protherm Скат повністю оснащені необхідними для повноцінної роботи системи опалення пристроями. Споживачеві залишається встановити електрокотел (настінний спосіб монтажу), підключити комунікації, електроживлення й запустити опалювальне обладнання.

Плюси електрокотла Protherm Скат:

  • Головна перевага якісних електрокотлів, — безпека. Все, про що потрібно подбати, — повноцінне заземлення. Основний недолік устаткування, — дорожнеча енергоносія. Однак високий ККД (до 99 %), що забезпечує котел електричний, дозволяє використовувати електроенергію максимально ефективно, знизивши до мінімуму природні енергетичні втрати.
  • Котел електричний Протерм має ще одну незаперечну перевагу, що полягає в повній оснащеності необхідними для системи опалення приладами. Виріб укомплектований таким додатковим обладнанням, як: циркуляційний насос, компенсаційна ємність (розширювальний бак), пристосування для заливки й зливу теплоносія.
  • Електричні котли опалення являють собою готовий технологічний комплекс, який залишається тільки під'єднати до відповідних комунікацій. Це дає можливість істотно заощадити на монтажних роботах і виграти в естетиці, оскільки всі перераховані прилади компактно розташовані всередині корпусу котла.
  • Навісний спосіб монтажу дозволяє заощадити корисний простір, а сучасний дизайн вдало включити обладнання в будь-який інтер'єр. Котли оснащені зручною панеллю керування і комплексом автоматичних функцій, таких як: захист від перегріву, терморегуляція (необхідний режим задається споживачем), контроль тиску рідини, захист від перепадів в електромережі.
  • Крім того, передбачені конструктивні елементи, що дозволяють під'єднати бойлер і виносної (кімнатний) терморегулятор.

Де можна купити котли Протерм в Києві?

Купити електричний котел Protherm Скат в Києві за найкращими цінами в магазині Santehmaster.ua. Компанія Santeh Master багато років на українському ринку пропонує якісне обладнання для систем опалення, водопостачання, систем автоматичного та крапельного поливу, водоочищення, а також послуги з його монтажу. Також Ви можете придбати продукцію в роздрібному магазині міста Київ, за адресою: Софіївська Борщагівка, вул. Райдужна 97, офіс 127.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Поради щодо здорової ...

КОМЕНТАРІ