Поради щодо здорової вагітності

Поради щодо здорової вагітності

12.11.19 19:55 0 5760

Вагітність — це дивовижний період в житті будь-якої жінки, але виникає логічне запитання: "Як захистити зростаючу дитину від ризиків, які можна виникнути, і насолоджуватися більш здоровою вагітністю?". Далі, ми дамо 12 порад щодо способу життя, які допоможуть вам зрозуміти, як невеликі зміни у вашому розпорядку дня допоможуть вам насолоджуватися здоровою вагітністю.

10 порад щодо способу життя під час вагітності:

  1. Їжте добре збалансовану їжу. Бувши мамою, ви отримаєте користь, дотримуючись порад щодо здорового харчування з високим вмістом клітковини, щоб дати вам енергію та допомогти задовольнити потреби та харчові потреби вашої зростаючої дитини. Харчування добре збалансованого, різноманітного раціону харчування під час вагітності буде корисним, і будьте в курсі продуктів, яких слід намагатися уникати.
  2. Викиніть або зменште певні продукти та напої. Деякі продукти та напої слід зменшити або вилучити зі свого раціону під час вагітності. Що слід уникати, зокрема, алкоголь та певні страви. Кофеїн та деякі види риби слід їсти лише в невеликих кількостях, просто для безпечності. Дізнайтеся більше про ці продукти на нашій сторінці харчування при вагітності.
  3. Приймайте полівітамінні та мінеральні добавки протягом всієї вагітності. Під час вагітності рекомендований раціон харчування деяких харчових речовин збільшується до 150 %, тож навіть при найкращих намірах ви не можете отримати достатню кількість лише від дієти. Наприклад, комплекс Елевіт Пронаталь містить багато важливих вітамінів і мінералів, щоб допомогти задовольнити ваші підвищені харчові потреби. Препарат містить 19 необхідних поживних речовин, які необхідні для вагітної жінки.
  4. Поводьтеся з їжею обережно. Прості заходи, такі як миття рук перед поводженням з їжею, збереження чистоти кухонних лавок, миття свіжих фруктів і овочів, безпосередньо готування їжі та зберігання її при правильній температурі, допоможуть зберегти вас і дитину, що розвивається.
  5. Запишіться на пренатальні заняття. Ці групові заняття вчать майбутніх мам, чого їх чекати у захопливій новій подорожі та як підготуватися до пологів. Вони покликані допомогти вам ефективніше боротися з проблемами вагітності, пологів та батьківства.
  6. Управління ранковою хворобою. Крім вагітності, ранкова хвороба може вплинути й на ваш спосіб життя. Є корисні поради, які допоможуть зменшити частоту та вираженість симптомів ранкової хвороби, таких як нудота та блювота.
  7. Зменшити запори та печію. Вагітність може викликати запор і печію. Деякі поширені засоби захисту від цих проблем можуть принести вам полегшення.
  8. Вправляйтеся регулярно. Важливо бути активними протягом всієї вагітності, щоб підтримувати форму, зменшувати стрес і готуватися до пологів. Націліться на принаймні 30 хвилин помірних вправ, таких як ходьба або плавання, бажано щодня.
  9. Уникайте алкоголю, рекреаційних наркотиків і киньте палити. Найбезпечніший варіант — уникати всіх алкогольних та рекреаційних наркотиків під час вагітності та під час годування груддю. Бажано кинути палити, як тільки дізнаєтесь, що ви вагітна.
  10. Додатково потурбуйтесь про зуби та ясна. Коли жінки вагітні, обережно чистість щіткою та ниткою, тому що ясна можуть бути легше подразнені. Якщо у вас була ранкова нудота, промийте рот водою після цього й уникайте миття зубів відразу, щоб зменшити вплив кислоти. Відвідавши стоматолога, згадайте, що ви вагітні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Електрокотел Protherm Скат: ...
Наступна новина: Быстрая и простая аренда ...

КОМЕНТАРІ