Що таке дапоксетин і для чого він призначений?

Що таке дапоксетин і для чого він призначений?

13.11.19 15:51 0 6403

Дапоксетин — це один з новітніх засобів, спрямованих на збільшення тривалості статевого акту. Використовувати даний препарат рекомендується в першу чергу чоловікам у віці від сорока п'яти років. Завдяки дапоксетину значно знижується вироблення серотоніну, що дозволяє відтягнути момент завершення статевого акту. Даний препарат є відносно новим, і був розроблений на просторах компанії Johnson & Johnson. Він також направлений і на лікування проблем з ерекцією, тому його можна використовувати у зв'язці з іншими препаратами для поліпшення статевого акту. Серед сумісних ліків можна виділити Віагру, Левітру та Сіаліс.

Чому дапоксетин є таким затребуваним?

Сьогодні, проблема передчасної еякуляції супроводжує 40 % чоловіків у всьому світі. Через що популярність цих ліків є цілком зрозумілою. Адже ця проблема не менш поширена, ніж звичайні проблеми з ерекцією. Що потрібно зауважити, даний препарат не націлений на те, щоб знижувати чутливість під час сексу. Виробник рекомендує використовувати таблетку за 2 години до настання статевого акту. Максимальна ж дію настає тільки через 4 години після прийому ліків.

У 21 столітті, величезна кількість чоловіків вже встигли спробувати дію дапоксетина на собі. До речі, в Україні Дапоксетин можна придбати в інтернет-магазині Sialis-shop. Препарат є одним з найбільш ефективних нині. Завдяки йому, можна добре контролювати статевий акт і завдяки цьому, насолода від сексу стрімко зростає. Явною перевагою препарату є можливість повністю позбутися від страху передчасного закінчення статевого акту. Сексуальні стосунки з вашою партнеркою поліпшаться в рази, і ви більше не будете боятися невдач.

Потрібно сказати декілька слів і про побічні ефекти дапоксетина. Однак вони зовсім незначні. При лабораторних дослідженнях було доведено, що негативний ефект від використання подібного роду препаратів або слабкий, або його взагалі немає. Серед проблем, які можуть виникнути від надмірного використання препарату, можна виділити суттєвий занепад сил.

Але якщо використовувати ліки строго за призначенням і не переборщувати — то все буде більш ніж позитивно. Інструкція про те, як потрібно використовувати таблетки, знаходиться в коробці з препаратом. Варто зауважити — звертатися до лікарів за консультацією перед використанням препарату — зовсім не обов'язково. Єдине, якщо є підозри про те, що ліки можуть бути вам протипоказані через фізіологічні особливості організму — тоді краще піти до лікаря.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: 8 правил обустройства ...

КОМЕНТАРІ