На Тернопіллі уряд закликав народних депутатів до конструктивного діалогу щодо Бюджету-2020

На Тернопіллі уряд закликав народних депутатів до конструктивного діалогу щодо Бюджету-2020

14.11.19 08:45 0 665
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час Погоджувальної Ради у Верховній Раді України, яка відбулася 11 листопада, закликав народних депутатів до конструктивного діалогу щодо проекту Державного бюджету на 2020 рік.

Прем'єр-міністр України зазначив, що Уряд компенсував відсутність прямого фінансування по окремих бюджетних програмах шляхом асиметричних рішень та, водночас, забезпечує реалізацію пріоритетів: освіта, медицина, соціальна сфера, спорт тощо.

“Під час опрацювання Бюджету-2020 до другого читання надійшло пропозицій на сотні мільярдів гривень, ми були змушені обирати пріоритети. Водночас, ми не залишили без відповіді жодне питання. Наприклад, в проектах фінансування для опорних шкіл на більш ніж 3 млрд гривень ми, зокрема, передбачили кошти на будівництво спортивних майданчиків”,- підкреслив Олексій Гончарук.

Очільник Уряду наголосив, що в разі наявності подальших застережень щодо пріоритетних видатків проекту Держбюджету-2020 Уряд готовий та закликає народних депутатів до конструктиву та діалогу.

"Ми готові їх обговорювати з фракціями окремо, зустрічатися, весь цей тиждень будемо максимально активно спілкуватися з народними депутатами для того, щоб донести наші дуже чіткі пріоритети по бюджету. Це також важливо зробити максимально оперативно, а формат можемо визначити", - наголосив Прем'єр-міністр України.

Джерело: Урядовий портал

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ізраїль заявляє,що ...

КОМЕНТАРІ