Hunter MP Rotator: що потрібно знати?

Hunter MP Rotator: що потрібно знати?

14.11.19 19:09 0 3225

Такі революційні форсунки для автополиву як Mp Rotator від торгової марки Hunter, є результатом довгих технологічних розробок, глибоко аналізу потреб ринку іригаційних систем і детального балансу технічних характеристик. Саме ці форсунки можна назвати "революційними".

Новішого, з технічної точки зору, і потрібного, з точки зору споживчого попиту, обладнання для систем автополиву не було винайдено в перебігу останніх десяти років. Революційність цих форсунок полягає в поливі досить великих площ з використанням меншої кількості води. Це зробити системи поливу більш доступними для споживачів.

MP rotator від фірми Hunter - це багатоструменеве сопло, яке обертається та гарантує економічне і рівномірне зрошення при будь-якому заданому секторі або радіусі, що полегшує конструювання систем поливу й економить воду.

Переваги Hunter MP ротатора:

  • Надійність використання. Унікальна конструкція сопла з подвійним висуванням, на яку фірма має патент, не дає розбризкувачі засмічуватись сміттям.
  • Точне регулювання. Прилад надійно стежить за нормою поливу, яка залишиться на заданому рівні навіть при коригуванні сектора або радіусу в межах 25 %.
  • Добротність. Впускний отвір ротатора оснащено спеціальним знімним фільтром, який захищає дощувач від засмічення.
  • Продуктивна подача води. Безліч струмків води, які безперервно обертаються, гарантують рівномірний полив і стійкість до поривів вітру.
  • Налаштування тиску. Використання моделі Hunter PRS40 дає можливість регулювати тиск води, що подається, і забезпечує кращу якість зрошення.
  • Простота монтажу. MP rotator поєднується з усіма моделями дощовиків від Hunter, тому його зручно застосовувати для модернізації вже наявних систем поливу.
  • Ефективність та економічність. Особливістю роботи MP rotator є збільшена вдвічі тривалість зрошення в порівнянні з іншими розбризкувачами через те, що сопло подає менше води, але при цьому забезпечує набагато більш високу рівномірність поливу та значно економить воду.
  • Універсальність. Форсунки відмінно підходять для застосування як у квадратних, так і в трикутних схемах зрошення з розстановкою «головка до голівки». Варто врахувати, що в трикутній схемі норму поливу варто збільшити, бо кожен дощувач охоплює меншу площу трави.

Які є моделі форсунок MP rotator?

Стандартний MP rotator забезпечує продуктивність поливу на рівні 10 мм / год, що дає можливість розставляти будь-які дощовики з соплами від Hunter в одній зоні зрошення.

Використовуючи модель MP800SR, ви зможете оцінити якість його роботи навіть на маленьких ділянках, оскільки ротатор здатний подавати воду на малі відстані від 1,8 м до норми зрошення у 20 мм / год — у 2 рази менше, ніж традиційні зрошувальні сопла.

Модель MP Corner - це кутове сопло від Hunter, створене спеціально для якісного поливу в важкодоступних місцях, що дає можливість уникнути непотрібного поливу площі, яка потребує додаткового зрошення.

Де можна купити форсунки MP rotator в Україні?

Устаткування для систем автоматичного поливу і краплинного поливу за найкращими цінами в магазині Santehmaster.ua.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ