Вибираємо жіночий светр: правила та поради

Вибираємо жіночий светр: правила та поради

14.11.19 19:59 0 1846

Цікаво, що не існує дівчат, яким не личать светри. Якщо ви не згодні з цим твердженням, то, швидше за все, ви поки ще не знайшли свій ідеальний фасон, колір або розмір. Якщо ви точно визначитеся з усіма трьома параметрами, то напевно зможете підібрати слушну модель. До речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://zori.store/svitera/.

Визначтеся з фасоном

Важливо розуміти, яку саме модель светра ви шукайте:

  • Якщо вам подобається класичний або романтично-жіночний стиль, то зверніть увагу на тонкі водолазки з високим горлом. Ці моделі відмінно виглядають з картатими та однотонними спідницями з щільних тканин середньої довжини, штанами прямого крою та облягаючими брюками із завищеною лінією талії. Водолазки можуть бути однотонними або з мінімальним декором на рукавах: намистини, декоративні змійки.
  • Об'ємні светри в стилі «оверсайз» стильно виглядають поверх легких суконь, спідниць, джинсів і брюк. Вільний светр можна доповнити брошкою, а якщо ви вибрали однотонну модель грубої в'язки з високим горлом можете доповнити look масивними сережками.
  • Укорочені м'які джемпери з відкритою спиною — відмінний жіночний варіант на кожен день або для особливого випадку. Такі моделі найкраще поєднувати зі спідницями або брюками із завищеною лінією талії. Високі чоботи або ботфорти на підборах можуть відмінно доповнити look.
  • Кардигани з тонкими поясами — кращий варіант для сезону осінь / весна. Під кардиган ви можете надіти блузку або футболку, підібрати відповідні джинси або штани.

Знайдіть оптимальну довжину

Найчастіше саме невідповідна довжина светри може порушити гармонію всього образу. Нумо розберімось з цим питанням більш детально:

  1. Якщо ви не хочете акцентувати увагу на надмірно важкої області стегон, не вибирайте моделі, які доходить тільки до найширшої її частини. Ваш варіант — вільні светри, які на кілька сантиметром вниз закривають стегна.
  2. Якщо весь одяг у вашому гардеробі в розмірі +size, точно не варто вибирати облягаючі тонкі светри. Ідеальним рішенням для вас як раз стане об'ємний вільний светр світлих відтінків. Подовжені кардигани з асиметричними принтами та декором також чудово приховають всі недоліки фігури та зігріють в особливо холодні дні.

Матеріал і довжина рукава

Не варто недооцінювати склад тканини, з якої виконаний светр або пуловер:

  • Якщо вам здається, що це не так важливо при виборі відповідної моделі, то ви помиляєтеся. Тонкі моделі з щільного кашеміру не тільки дуже теплі, але і візуально не додадуть вам об'єму, так само як і рішення з трикотажу.
  • Якщо ваше завдання — приховати зайвий об'єм, то звертайте увагу на тип в'язки. Плоска в'язка і гладка нитка — то, що вам потрібно.

Про секрети вибору светри, враховуючи довжину рукава варто поговорити окремо. Тут є кілька важливих правил:

  1. вибирайте моделі 3⁄4, якщо у вас елегантні та худорляві зап'ястя;
  2. звертайте увагу на речі з облягаючими рукавами, якщо вам потрібно візуально приховати зайвий обсяг і широту зап'ясть.

В'язаний одяг з декором допоможе підкреслити переваги фігури. Щоб акцентувати увагу на витонченій лінії талії, виберіть подовжений светр з досить широким поясом. Якщо ви хочете візуально зробити шию більш витонченою, звертайте увагу на пуловери та светри з v-подібним вирізом. Зайву худорлявість допоможуть приховати моделі грубої об'ємної в'язки.

Висновки

Використовуйте ці рекомендації при виборі відповідного светра і вам точно вдасться створити виграшний look в прохолодну погоду. Вдалого шопінгу!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Hunter MP Rotator: що ...
Наступна новина: Теплоизоляция наружных стен ...

КОМЕНТАРІ