Тернопілля: «Візит представників Міжнародного Трейд-клубу сприятиме започаткуванню нових та поглибленню існуючих ділових контактів»,- Ігор Сопель

Тернопілля: «Візит представників Міжнародного Трейд-клубу сприятиме започаткуванню нових та поглибленню існуючих ділових контактів»,- Ігор Сопель

15.11.19 12:17 0 2756
Виїзне засідання Міжнародного Трейд-клубу в Україні відбулося 14 листопада у Тернополі. У ньому взяли участь представники 27 країн світу, облдержадміністрацій, Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, міжнародних консалтингових компаній.

Голова ТОДА Ігор Сопель та перший секретар Посольства Словацької Республіки Соня Крайчова підписали меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та ГО «Міжнародний Трейд-клуб в Україні». Цей документ сприятиме зміцненню ділових зв'язків та розвитку міжнародного співробітництва.

«За час свого існування Міжнародний Трейд-клуб зарекомендував себе як потужна організація, яка сприяє налагодженню двостороннього інвестиційного та торгівельного співробітництва. шня зустріч - це унікальний майданчик, де ми маємо можливість презентувати економічний та інвестиційний потенціал Тернопільської області. Сподіваюся, що візит до Тернополя представників Міжнародного Трейд-клубу сприятиме започаткуванню нових та поглибленню існуючих ділових контактів між іноземними та обласними компаніями», - наголосив голова облдержадміністрації Ігор Сопель.

Також під час засідання презентували великомасштабні інвестиційні проєкти, провели зустрічі у форматі В2В між керівниками провідних підприємств області та членами Трейд-клубу.

Зазначимо, ГО Міжнародний Трейд-клуб в Україні існує близько 25 років та об'єднує представників близько 60 посольств іноземних держав акредитованих в Україні та міжнародних організацій. Його мета – промоція економічного потенціалу України серед іноземних бізнес-кіл, налагодження нових ділових контактів, сприяння у залученні в економіку України іноземних інвестицій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ