4 приводу відвідати секс-шоп

4 приводу відвідати секс-шоп

16.11.19 14:56 0 5132

Якщо ви з тих людей, які до сих пір вважають відвідування магазинів інтим-товарів чимось ганебним і крамольним, вам корисно буде дізнатися про несподівані причини здійснити похід у секс шоп. І не обов'язково робити там покупки, оскільки ми розповімо про більш істотні приводи навідатися в пікантний заклад.

Дізнайтеся правду про свою сексуальність

У подібних магазинах стає очевидним, що ви ще дуже багато чого не знаєте про секс, а також способи доставити або отримати інтимну насолоду. Тут ви занурюєтеся у світ задоволень, про які боялися навіть думати або ж не підозрювали зовсім. Відвідування секс шопа — це якесь одкровення, сеанс психоаналізу свого еротичного "Я". Є в цьому і деякий пізнавальний момент: можна дізнатися багато цікавої та нової для вас інформації про сексуальні іграшки, пристосування, костюми, інвентарі та ін.

Навчіться говорити про секс

Так, для багатьох розмови про секс є табу, тому що люди навіть вимовляти вголос соромляться назви статевих органів і ерогенних зон. Пора позбуватися від цього лицемірства та невігластва. У всього є назва, і в секс шопі від продавця ви почуєте, як милозвучно звучать загальні імена: клітор, пеніс, мошонка і т. д. Вчіться вживати ці слова без сорому — це може допомогти в розмовах з партнером на інтимні теми.

Дізнайтеся про новинки секс-індустрії

Відвідування секс-шопа можна порівняти з походом на виставку технологічних ноу-хау. Неймовірно цікаво та захопливо дізнаватися, наскільки просунувся прогрес в питаннях інтимних задоволень. Ви відкриєте для себе масу нових способів отримання задоволення, про які навіть не підозрювали. Навіть звичні предмети секс-індустрії постійно удосконалюються в дизайні та функціоналі, що розширює коло можливостей отримати задоволення різними способами.

Поборіть сором'язливість

Якщо вже ви серйозно підходите до питання різноманітності свого сексуального життя, то потрібно побороти в собі всі комплекси та сором. Не бійтеся розглядати товари на вітринах секс-шопів, звертатися за консультацією до продавців, тримати секс-іграшки в руках і потім тестувати їх в ліжку. У подібних магазинах на вас ніхто не подивиться косо, і вам не доведеться червоніти за свою цікавість та таємні бажання.

Висновки

Пам'ятайте, що секс-шоп, це не будинок розпусти, і не потрібно соромитися свого прагнення привнести у своє сексуальне життя щось нове. Відвідування магазинів для дорослих дадуть вам не тільки пізнавальну інформацію, ідеї для еротичних фантазій і сексуальних ігор, але й впевненість в собі та унікальний досвід, який неодмінно відіб'ється на якості вашого інтимного життя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Металобаза "М-Металлл": ...

КОМЕНТАРІ