Основні переваги ПВХ вікон

Основні переваги ПВХ вікон

16.11.19 21:27 0 2332

Пластикові вікна сьогодні користуються неймовірною популярністю. Їх встановлюють скрізь: в офісах, на складах, в будинках та квартирах. А все тому, що вони мають незаперечні переваги над аналогами з дерева та металу. Далі, ми безпосередньо розглянемо їх основні "+". Ну а розповість нам про це співробітник компанії vikna.rv.ua, в якій безпосередньо можна замовити вікна Рівне.

Переваги пластикових вікон:

  • Стабільність кольору та прозорість рамки. Вікна ПВХ представлені в білому, кольоровому, ламінованому, натуральному дерев'яному дизайні в різних сучасних стилях. Матеріал, що використовується для виготовлення профілів з ПВХ, призначений для поглинання найсильнішого ультрафіолетового випромінювання навіть у дуже тропічному регіоні, що гарантує роки стабільного та сталого кольору рам та склопакетів.
  • Немає корозії. ПВХ профілі виключають можливість появи корозії та деформації за допомогою процесу контролю якості. Більшість профілів з ПВХ ламінуються. Само тому, вони більш довговічні, ніж інші типи вікон.
  • Звуконепроникність. Віконні ПВХ системи, з двосторонньою технологією, забезпечують внутрішню ізоляцію від проникнення звуку і знижують шум на 40 децибелів (дБ), тому ПВХ профілі мають високу звукоізоляцію та ефективно захищають від шумового забруднення.
  • Протипожежна безпека. Матеріали з ПВХ не схильні до горіння. Фактично їх комбінації мають клас вогнестійкості відповідно до DIN 4102, а також відповідають стандарту BS 476 по відносній міцності першого ступеня. Віконні системи природним чином пригнічують полум'я і знижують пожежне навантаження в будівлю.
  • Енергоефективність. Удосконалена віконна ПВХ система і продумана конструкція дозволяють зберігати тепло за межами будівлі, що призводить до економії ресурсів, а також до значного скорочення викидів CO2 і зменшення експлуатаційних витрат.
  • Безпека. Віконні ПВХ системи призначені для надійного блокування пристроїв і ручок і, таким чином, забезпечують захист від вторгнень і розслаблення розуму. Крім того, при використанні ПВХ профілю для виготовлення вікон, сердечник з оцинкованої сталі повинен бути обгорнутий навколо нього, і ця оцинкована сталь зробить пластикове вікно більш потужним. Така віконна система дозволяє використовувати найкращі замки та фурнітуру, які доступні сьогодні на ринку. Саме тому, вікна з ПВХ міцніші, ніж старі дерев'яні аналоги.
  • Підходять для вторинної переробки. Пластикові вікна є екологічно чистими та можуть бути повторно перероблені до 10 разів в кінці терміну своєї служби.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Металобаза "М-Металлл": ...
Наступна новина: Пастила: що потрібно знати?

КОМЕНТАРІ