Пастила: що потрібно знати?

Пастила: що потрібно знати?

16.11.19 21:58 0 3324

Пастила — це ідеальні ласощі для дітей та дорослих. Вона містить в собі корисне фруктове пюре, до того ж, дуже некалорійне, тому побалувати себе пастилою можуть і ті, хто береже фігуру. До речі, якщо вам потрібна натуральна пастила купить її в інтернет-магазині https://pastila.net.ua/. Ці солодощі можуть бути як самостійним десертом, так доповненням до будь-якої солодкої страви. Нумо поговорімо про цих більш детально.

Різновиди пастили

Пастила буває двох видів:

  1. клейова — це багаті на пектин брусочки прямокутної форми;
  2. рулетна, яка складається зі згорнутих спіраллю шарів.

З чим краще їсти пастилу?

  • Молоко і чай з медом — це напої з якими пастилу традиційно вживають в нашій країні. Окрім того, на думку французів: з пастилою прекрасно поєднуються також і шампанське та різні десертні вина.
  • Окрім того, цей ніжний десерт у Франції подають з морозивом і молочними коктейлями.
  • Кава з вершками + пастила — улюблений десерт англійців. Пастила нарізається тонкими пластинками, і, під дією гарячої кави, тане на язиці.
  • Іспанці також їдять пастилу з кавою, тільки з чорною. Крім того, в Іспанії люблять поєднувати пастилу з цитрусовим або яблучним желе.
  • У Голландії пастила, попередньо нарізана тонкими скибочками, подається з жасминовим зеленим чаєм

Скільки варто пастили їсти?

Пастила досить нешкідлива з точки зору калорійності. Енергетична цінність цього продукту становить близько 325 ккал в 100 гр. В одному брусочку пастили - 15 г. Отже, кілька таких брусків, з'їдених за чашкою чаю, не завдадуть шкоди вашій фігурі.

Коли краще їсти пастилу?

Пастилу рекомендують вживати в першій половині дня. Найкраще — за сніданком. Вітаміни та мікроелементи, що містяться в цих низькокалорійних ласощах, зміцнюють імунітет, а вуглеводи забезпечують заряд бадьорості та гарний настрій на весь день.

Кому варто їсти пастилу?

Однозначно всім! Жорстких обмежень у вживанні пастили не існує. Магазини сьогодні пропонують широкий вибір дієтичної та пісної пастили, яку можна їсти всім без винятку — і людям, що страждають на цукровий діабет, і тих, що худнуть людям, і навіть тим, хто дотримується Великого Посту. Дієтична пастила не тільки не зашкодить вашому здоров'ю, але і подарує бадьорість.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Основні переваги ПВХ вікон
Наступна новина: Все про Россию и даже ...

КОМЕНТАРІ