Голова ОДА зустрівся з представниками Польсько-Української господарчої палати

Голова ОДА зустрівся з представниками Польсько-Української господарчої палати

17.11.19 10:27 0 662
У рамках проведення засідання Міжнародного Трейд-клубу в Тернопільській області 15 листопада представники Республіки Польща: Маріуш Тивонюк - директор центру ринкового аналізу Польсько-Української господарчої палати та Олександр Бондаренко - заступник директора з міжнародного співробітництва Центру ринкового аналізу Польсько-Української господарчої палати зустрілися з головою Тернопільської обласної державної адміністрації.

Під час зустрічі сторони обговорили важливість розвитку двостороннього співробітництва та активізації промоції Тернопільщини закордоном.

Представники Польсько-Української господарчої палати підтримали ініціативу голови та домовилися про реалізацію проєктів з інформування про потенціал Тернопільської області.

На завершення зустрічі іноземні гості запросили делегацію Тернопільської області на чолі з головою обласної державної адміністрації взяти участь у ХІІІ Форумі Європа-Україна, який відбудеться 28-29 січня 2020 року у м. Жешув Підкарпатського воєводства Республіки Польща.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд заарештував майно ...
Наступна новина: Пустельним регіоном ...

КОМЕНТАРІ